Topp 3 mål i April

Godmorgon finaste!!

Kan någon av er snälla förklara var Mars tog vägen? Den här månaden har ju gått så otroligt fort. Det känns som att det var igår jag satt med Lovisa på kontoret och sa att "Mars kommer bli en bra månad" samtidigt som hon var på väg in för att skriva kontrakt. Och guys - det blev det verkligen! En riktigt, riktigt bra månad. Men nu är den över?? Nu är det alltså April? Helt galet! Om bara en enda liten månad så är vi framme vid årets absolut bästa månad. Men innan det så ska vi njuta söder av dessa 30 dagar (ja, jag var tvungen att räkna knogar för att veta hur många dagar det faktiskt är).

Ny månad betyder såklart 3 nya mål. Innan vi går in på dom kör vi en liten recap på förra månadens:

1. Jag ska ta mig iväg på visningar! Yes! Jag har till och med budat, men ingen lägenhet för Matilda än.

2. Jag ska komma ikapp min haltande jobb-budget! O. M. F. G vad jag lyckades med det här!! Efter en helt otrolig månad ligger jag till och med plus. Jag omsatte faktiskt 1/4 av min årsbudget bara under Mars. Yay!

3. Jag ska gå på (minst) 1 dejt! Nope... Efter den här otroliga månaden på jobbfronten blev det inte så mycket tid till övers. Så bakläxa på den!

TOPP 3 MÅL APRIL

1. Jag ska ta semester! Sooo needed!

2. Jag ska hålla i jobbet och inte dippa igen efter denna toppen månad! Jag är verkligen så rädd för att det ska bli total-trögt igen nu efter att jag haft lite flow. Så målet är att verkligen hålla i!

3. Jag ska ta tag i min kost! Nu får det fasen vara nog. Min kropp mår skit. Och vad förväntar jag mig efter att bara äta ett enda mål mat om dagen och sen småäta (läs STORäta) kakor, kanelbullar, godis and so on resten av hela dagen? Nej, nu skall jag ta tag i det här och äta mat.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

michellealmqvist
michellealmqvist,

Himla roligt att läsa detta inlägget, heja dig!! <3

nouw.com/michellealmqvist
Sara
,

Gissar att du tjänat rejält i mars månad och när jag läser det kan jag bli såååå avundsjuk. Kan tänka att jag också vill ha det så. Tjäna massa pengar. Men jag tror fasen inte jag är beredd att göra det jobb som jag tror att du gör för att dra in de stora pengarna. För har jag rätt eller har jag rätt, du krigar till tusen på jobbet ellerhur?=)

Oavsett, stort grattis till dig!

Kram och glad påsk.

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så härliga mål, och grymt jobbat med jobb-budgeten! kram <3

nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin