Topp 3 mål i April

Godmorgon hjärtan! April alltså? Dom här inläggen brukar alltid starta rätt så peppande ton, men inte den här månaden. Nej, nu blir det lite mer reflekterande. För ser jag tillbaka till förra månadens inlägg så blir det plötsligt väldigt tydligt hur snabbt saker kan förändras och hur mycket som kan hända på en månad. I det här fallet är det kanske inte direkt positivt men kan så mycket förändras åt det negativa så betyder det ju att precis lika mycket kan ske åt det andra hållet bara man verkligen vill.
Vidare så är det exakt (på dagen) ett år sedan jag gjorde slut med mitt ex. Jag skulle inte säga att jag har varit singel i ett år då jag mådde så dåligt de första månaderna att något sånt fanns inte ens på världskartan. Däremot har det skett så otroligt mycket i mitt liv sen den 1a April 2019. Jag är en helt annan person, något jag verkligen reflekterar över idag.

Med insikten utav hur mycket som kan ske på så lite tid som en månad så kommer jag såklart ha 3 nya mål för den här månaden, men först en liten recap på förra månadens:

1. Jag ska komma igång med C-uppsatsen! Check på den! Målet syftade egentligen på att kombinera semester och plugg, så utan semester blev det betydligt enklare haha.

2. Jag ska klara mina tentor! HELL TO THE FREAKING YES att jag gjorde!

3. Jag ska göra en riktigt jobbig sak! Check på den med. Jag har inte tagit upp det här pga allt annat som tagit fokus, men jag har sagt upp mina fasta klasser på SATS i Täby - utan att ha några säkrade någon annan stans. Panik! Men samtidigt så kommer det inte att gå att få ihop när jag börjar jobba, så det är utan tvekan rätt beslut. Ett jobbigt sådant dock!

TOPP 3 MÅL APRIL

1. Jag ska skriva klart C-uppsatsen! Okej, ett sjukt högt satt mål som till stor del beror på huruvida min partner in crime också har det som mål. Men ett bra mål är det i alla fall, so let's go!

2. Jag ska ha vilodagar! Jag vill egentligen inte erkänna det här, men jag SUGER helt ärligt på att ta vilodagar från gymmet. Så den här månaden är det minst en i veckan som gäller.

3. Jag ska kniiipa! Yes, vi pratar om lady-partsen. Jag tror faktiskt att vi alla i min ålder tar det för givet och som en självklarhet att allt bara ska funka där nere. Men dagen jag blir gravid vill jag vara förberedd. Så en gång om dagen it is. Vilka mer är på?

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Therese,
Himla bra mål! Ett annat superviktigt för att kroppen ska orka vara gravd och få barn: rygge, ryggen, ryggen. Så mycket lyft i kuriga positioner hela tiden.
www.th
ineees
ineees,
Jättebra mål Matilda, lycka till med allt❤️❤️❤️
nouw.com/ineees
Alice,
Bra mål, heja heja dig! <3
nouw.com/aliceemericsson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Du är så jäkla inspirerande! Så tillfredsställande att läsa om hur du checkar av allt hihi!
nouw.com/celinelundqvists
elllensvensson
elllensvensson,
Så bra att starta månaden med att sätta upp mål!!
nouw.com/elllensvensson
Emmamehrali
Emmamehrali,
Är det redan ett år sedan ni gjorde slut? Det känns som det var nyligare herregud vad tiden går. Du kommer klara c-uppsatsen likaså som du har klarat alla tentor. Kör ända in i mål nuuuu!!!! KRAM <3
nouw.com/emmamehrali
Ida,
Otroligt härliga mål Matilda!! Så roligt att kika in här igen efter att jag varit lite halvdan med min bloggning haha. Du är en sån inspiration, you go girl!!<3 kram
idanilssonphoto.se
happyM
happyM,
Sååååå bra mål!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
elinormarias
elinormarias,
Knipa är viktigare än man tror! Och svårare än man tror också. Att verkligen hitta rätt muskler och inte använda en massa andra muskler! Jag är på! =) Kram!
nouw.com/elinormarias
linndossing
linndossing,
Lika grymma mål som alltid <3 Bäst!! Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin