Topp 3 mål i April

Godmorgon finingar! Och godmorgon ny månad. Kan vi snälla be en tyst (eller varför inte högljudd) bön för att vi nu kan lämna vintern bakom oss och faktiskt kliva in i den magiska perioden som är våren?
Förra året var den för mig helt otrolig, tror faktiskt aldrig att jag har uppskattat vårmånaderna så mycket som jag gjorde då, och jag hoppas nu att dom kommer bli det i år med =)

Ny månad, nya mål tho’. Men först en liten recap på förra månaden:

1. Jag ska ta semester! Vi sätter nog ett halvt check på den. Jag har absolut tagit semester och njutit, men som vanligt har det legat lite saker i bakhuvudet och jag har konstant känt en liten press om att jag vill se och göra allt. Så: che.

2. Jag ska lära mig att posera på bilder! Nja, det här glömde jag nog bort att öva på. Däremot kämpade jag lite mer när kameran kom fram under semestern i alla fall, och om jag får säga det själv blev det en del bra bilder där jag inte ser ut som en säck potatis, haha!

3. Jag ska äta en semla! Jag skäms nästan över att säga det, men nej. Jag misslyckades... Efter en låååång dag i skolan på semeldagen skulle jag bara smita in på 7eleven och köpa med mig en på vägen hem, men när jag såg den 15 personer långa kön och dom allt mer uttorkade semlorna vände jag i dörren. Efter så många timmars plugg (som dessutom inte hade gått bra) fanns inte tålamodet där. Så ett stort F på den....

TOPP 3 MÅL APRIL

1. Jag ska fortsätta dricka vatten! Hemma har jag varit riktigt dålig på det på sistone. Det har varit mycket saft, läsk, kaffe och energidrycker. Men efter att ha sprungit runt med en vattenflaska i min hand konstant under den här semester är målet att fortsätta med det där hemma. Wish me luck!

2. Jag ska ta en vilodag i veckan! För många låter det löjligt, men för mig som jobbar med träning och basically tränar varje dag (och har gjort i x antal år) ska det bli förändring den här månaden (balans var det någon som sa va?). Så en dag i veckan ska antingen vara helt träningsfri alternativt enbart ta en yoga/bodybalance-klass. Ni bah: Men det är ju träning. Svaret: Jo, men det är något jag annars aldrig prioriterar och min kropp behöver. Balans!

3. Jag ska leva efter Stand strong, be humble! Det här kommer att vara en månad som jag inte har en aning om hur den kommer att utspela sig. Så jag ska vara stark (och även tillåta mig själv att bryta ihop om det behövs), och jag ska vara oerhört ödmjuk, omtänksam och (med)mänsklig

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Älskar det här inlägget! så inspirerande tycker jag. Och bra och sunda mål också i min mening. Heja dig <3
nouw.com/linnearosengren
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åh! TACK finaste <3
nouw.com/matildaberlin
sweetwords
sweetwords,
Vilka härliga mål du ville ha =D
nouw.com/sweetwords
Matildaberlin
Matildaberlin,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin