Tjäna pengar på bloggen

I samarbete med Adrecord

Hej Matilda!! Jag fullkomligt älskar din blogg o har nu en fråga. Jag har själv startat en blogg och undrar nu om man kan tjäna pengar på den. Hur man gör liksom?? Jag har för mig att du har skrivit nått om det tidigare?
MVH "Ny tjej i branschen"

Hej fining!! Och jag måste bara TUSEN TACK fining!
Det stämmer bra att jag faktiskt har turen att tjäna lite pengar på min älskade blogg. Ett perfekt tillskott till min studentinkomst om jag får säga det själv, hihi!
Hur gör man då? Ärligt så är möjligheterna oändliga och bara fantasin sätter stopp för hur man gör. Men ett grymt tips på hur man börjar är att använda sig utav affiliatelänkar. Det är superenkelt, supersmidigt och ett perfekt sätt att få in lite extrapengar på (speciellt nu under Black week). Det finns flera sidor, men jag kan verkligen rekommendera Adrecord som jag själv använder mig utav.
Hur gör man då? Jo, man skapar ett konto, hittar något man vill länka (ni hittar alla deras Black Week-kampanjer HÄR), publicerar länken och sen tjänar man en viss procentsats utav alla köps som görs via länken. Exempelvis kan man länka till Partykungen och få 10%, Svenskt Kosttillskott (12-16%) eller Coolstuff (8-14%). Hur bra som helst ju!

(Känns det fortfarande krångligt att förstå hittar ni deras affiliateguide HÄR)

STORT lycka till!

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack snälla =)
nouw.com/matildaberlin
michellealmqvist
michellealmqvist,
Så bra tips, tack!!
nouw.com/michellealmqvist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Kul att du gillade det =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så sjukt bra tips verkligen!! <3
nouw.com/emmaengstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin