Tisdags-status

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Tröja (slutsåld, men liknande) HÄR // Byxor HÄR (mina absoluta favoriter nu i höst!!)// Skor HÄR

Godmorgon hjärtan!
Startade eran vecka bra igår? Min hade nästan inte kunnat börja bättre. Det blev visserligen en rätt så lång arbetsdag men jag kände för det första att jag fick allt gjort som behövdes för att jag skulle få kontroll inför veckan. Och för det andra så hade jag en kontrakt-skrivning.

Sandelsgatan 40 - såld för 6 350 000:- efter att enbart ha legat som På gång. Det vill säga att vi inte har gått ut på Hemnet och haft öppna visningar, utan den har enbart legat på våran Hemsida och jag har styrt upp med enstaka förhandsvisningar (2 för att vara exakt). Den perfekta lösningen om man har minsta lilla säljtanke men kanske inte tänker att det ska ske just nu, nu, nu. (slå mig en signal på 073 331 01 03 så berättar jag mer).

Men ja, helt klart en fantastisk start på en helt fantastisk vecka med så mycket kul inplanerat!

Måndag: Kontraktsdag! Woop woop woop!

Tisdag: Idag har jag flera möten att springa på vilket är så himla kul. Troligtvis blir det en lång dag även idag, men det känns ändå väldigt mysigt på något sätt. Och juste! I eftermiddag ska vi iväg och värdera en 260 kvm lägenhet med adress på Strandvägen. En liknande som såldes för ett tag sen gick för 51 miljoner (ni hör!!!), så skall verkligen bli sjukt spännande!

Onsdag: First off så leder jag en BodyCombat på SATS Stadion per use. Be there or be square! Efter jobbet skall jag sen möta upp Ella. Våran vanliga söndags-promenad blir inställd den här veckan, så vi flyttar den hit istället.

Torsdag: Dagen börjar med ett megaformer-pass på Be Core (älskar verkligen denna nya rutin). Sen står jobb, jobb och åter jobb på schemat fram till att jag ska möta upp @isabylund för våran vecko-dejt. Som jag behöver henne i mitt liv! Om det "bara" blir en fika eller ett check på våran Bucketlist får vi se.

Fredag: Som jag längtar! På schemat står först tillträde på den första lägenheten jag någonsin sålde. Min första förmedling kommer alltså att vara helt och hundra procent klar. Så kul! Och efter det tänker jag smita tidigt, redan vid lunch faktiskt, hoppa på tåget och åka till Göteborg för att hälsa på min bästa vän Agnes. Kan det bli bättre? Nej, jag tror då verkligen inte det.

Lördag: GÖTEBORG!!

Söndag: En mysfrulle med Agge står på schemat följt av hemfärd tillbaka till mitt älskade Stockholm.

Sämre veckor kan man verkligen ha framför sig! Har ni något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

Nellaroc
Nellaroc,

Åh vilken söt look! 😍 Ha en jättebra tisdag!

nouw.com/nellaroc
linndossing
linndossing,

Så sjuuuuka priser!!!! 51 miljoner, det går inte ens att ta in!!!

nouw.com/linndossing
Johannagrahn
Johannagrahn,

Ska bara vara hemma och mysa, skriva, måla, jobba och fixa = Det bästa jag vet haha. Hoppas du får en superfin vecka <3

nouw.com/johannagrahn
Therese,
Bra jobbat! Vi la upp vårt hus som kommande i fredags och sålde till rekordpris i söndags, helt klart smidigt 😊
www.theresemolander.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin