Tired as(s) Wednesday 

Godmorgon onsdag… or not. Idag kan jag meddela att allt jag vill är att dra täcket över huvudet, vända mig om och sova x antal timmar till. Men nej, det är bara att upp och hoppa. Ny dag, nya möjligheter. Och det är bara att fortsätta i tiotusen. För det är vad mitt liv har gått i sedan i lördags. I söndags jobbade jag stor del av dagen med en chansning till försäljning (som tyvärr inte gick igenom) och de senaste dagarna har jag suttit på kontoret till 22. Det har dock varit 100% värt det. 2 helt fantastiska försäljningar senare checkade låste jag igen dörren igårkväll. Woop woop!

Idag blir tyvärr ingen lugnare dag. Eller tyvärr är fasen fel ord att säga, för jag fullkomligt älskar när det är full fart. Men den strukturerade ordningspersonen inom mig får panik när jag inte har hunnit göra klart allt, strukturerat eller organiserat. Plus att en viss del av mig skulle tycka att det vore väldigt skönt att stå still vid en receptionsdisk och vara trevlig utan något som helst ansvar idag. Just idag saknar jag gymmet. Men så blir det inte idag, utan vi kör: admin, möte, visning, möte, visning, möte och efterbehandling + potentiell budgivning. En kaffe på det så kör vi.

Hur ser er dag ut? <3

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin