Tipsar om grym hemmaträning

Jag är i total chock! Jag gjorde det! Hela tiden har jag sagt Hemmaträning är inget för mig. Jag skulle aldrig kunna få till ett bra pass. Men jag gjorde det! Ett riktigt, riktigt bra pass faktiskt. Så pass att jag nästan skulle bli besviken om jag inte får träningsvärk, haha! Jag står fortfarande fast vi att jag inte kommer att kunna få samma tränings-feeling som när jag är på ett gym (plus att jag verkligen saknar mina älskade gruppträningspass), men ibland får man göra det bästa utav situationen. Typ som nu.

Jag älskar verkligen hur vi alla går tillsammans när det behövs. Det är så många företag (och privatpersoner) som just nu delar det ena hemma-passet efter det andra för att sprida träningsmotivation och glädje. Jag gör såklart detsamma. Mitt träningspass, som var väldigt back-to-basics med mycket basövningar, hittar ni lite längre ned. Jag har också samlat ihop några andra sidor med grymma pass att köra hemma:

Les Mills on Demand - HÄR
Les Mills, som är företaget bakom BodyPump, BodyBalance, BodyCombat osv, har under denna period öppnat upp sin tjänst On demand. Så när gruppträningsabstinensen blir för stor kan ni köra alla dessa hemma i vardagsrummet. SÅ bra!

SATS - HÄR
Under tiden som gymmen är stängda har dom valt att öppna upp sina Online- och Live-klasser för alla (dvs, du behöver inte vara medlem).

Barry's Bootcamp (Stockholm) - HÄR
Att köra ett regelrätt pass är ju svårt med tanke på att då hade det behövts ett löpband. Men under sina stories har dom samlat Home Workout där dom varje dag lägger upp ett intervallbaserat styrkepass. Så bra!

Janni Délers Pilats - HÄR
Ett 45 minuter långt Pilates-pass. Jag ska erkänna att jag inte har kört det än, men det ligger öppet bland mina flikar redo att testas imorgon.

Mitt pass

Back to basics och basövningar (varför underskatta?). Och heller inga redskap.
Passet är baserat på 3 (för 45 minuters träning) eller 4 (för en timmes) cirklar. Börja med att sätta upp en timer (sök på interval timer på appstore om du inte redan har en) med 45 sekunders arbete och 15 sekunders vila.
Varje cirkel består sedan utav 5 övningar och varje cirkel körs 3 varv innan du får vila 1 minut. Därefter är det dags för nästa cirkel. Got it?

CIRKEL 1
---------------------------------------------------

- Squats
- Höga knän
- Curtsy lunges
- Bicycle crunches
- Chrunches


CIRKEL 2
---------------------------------------------------

- 10 burpees (blir du klar innan får du faktiskt vila)
- Dips (mot en stolskant, bordskant, soffa eller liknande)
- Bulgarian split squats på höger ben (med foten på stol, soffa eller liknande)
- Bulgarian split squats på Vänster ben
- Smala armhävningar


CIRKEL 3
---------------------------------------------------

- Utfalls-hopp
- Sidplanka med höftlyft Höger
-
Sidplanka med höftlyft Vänster
- Buttkillers
- Rygglyft


CIRKEL 4
---------------------------------------------------

- 10 burpees (blir du klar innan får du faktiskt vila)
- Squats med tåhävningar
-
Mountain-climbers
- Breda armhävningar
- Plankan

GO HARD!

Gillar

Kommentarer

emmanatterlund
emmanatterlund,
ska så prova ditt pass här någon dag! Tack för inspo!
nouw.com/emmanatterlund
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh här kommer kvinvan som alltid sprider sån inspiration, älskart! Jag har verkligen tappat träningen helt så detta är ett perfekt sätt för mig att finna motivation och även få bra tips till att börja igen. Tusen tack för att du alltid sprider såna bra i tips i så mycket vännen, uppskattas enromt. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Soffiaz_85
Soffiaz_85,
Bra inlägg 🤜🤛
nouw.com/soffiaz_85
Linnealiebig
Linnealiebig,
Baam för inspobruttan nr 1 👌🏻👌🏻👌🏻
nouw.com/linnealiebig
malinedlund
malinedlund,
Tack för tips!
nouw.com/malinedlund
Biggeros ,
Bra tips och bra med online träning i dessa tider=)
biggeros.blogg.se
linndossing
linndossing,
Bäääst!! Så bra tips <3
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin