Tips på smink-kurs

När jag städade läggan för ett tag sen hittade jag ett presentkort på en 30 minuter sminkkurs hos Makeup Store som jag fick i goodiebagen på vårbalen förra året. Först så tänkte jag inte så mycket på den, men när min bästa vän Agnes kom upp från Göteborg i förra helgen så kom jag på att det var det perfekta tillfället att använda den. Hon älskar nämligen smink, jag vill lära mig mer, och hur kul är det inte att göra något sånt tillsammans?

Och hörni - stort tips på det här! Speciellt att göra tillsammans med någon annan!
Vi bokade in hos oss Makeup store på Drottninggatan (dom kör till skillnad från många andra också på helgen). Där möttes vi utav världens härligaste tjej. Ska erkänna att jag skäms väldigt mycket över att jag inte minns vad hon hette. Men som sagt supergullig!

Hon frågade först vad vi var ute efter och vad vi ville lägga fokus på. Vardag? Fest? Bas? Ögon?
Både jag och Agnes sa att vi ville få bättre koll på vardags-maken och framför allt basen, så det var vad vi körde på. Lika mycket som det var en kurs var det en hel sminkning.

So first out var Agge. Jag måste säga att hennes make blev helt otroligt bra! Oväntat nog fick hon en grön ögonsminkning, men det passade henne riktigt riktigt bra. Jag ångrar nu i efterhand att jag inte tog någon bra bild på henne i full make så att jag kunde visa er, för det blev verkligen sjukt snyggt! Ta den baben hon är i vanliga fall och höjd det till 10 = typ omöjligt snyggt.

Jag fick en sminkning med mer fokus på "naturliga" färger med en touch av koppar och glitter. Helt klart mer min grej. Jag ska erkänna att jag inte kan bestämma mig om jag gillade det eller inte. Grejen är att jag sminkar mig förhållandevis lite och mer åt det naturliga hållet. Men hon sa att jag ska våga mig på mörkare skuggor, så jag sa go for it.

Just det är nog något utav det roligaste när man är på sånt här - att våga. Man fastnar ju ofta i sina vanliga banor och sminkar sig likadant. Så att låta någon annan göra det som dom tycker passar på en kan vara en riktig ögonöppnare. Och blir det dåligt är det ju bara att ta bort, haha!

Gillar

Kommentarer

enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Måste verkligen gå en kurs själv känner jag - SÅ roligt! 😍
nouw.com/enlitenbitavmig
happyM
happyM,
Åhh jag fick ett sånt presentkort som jag tyvärr glömde bort att använda innan det gick ut 😟 Men så bra tips ❤️ Kram
nouw.com/happym
malinhardstahl
malinhardstahl,
Åhhh vad roligt med en smink-kurs! <3
nouw.com/malinhardstahl
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Men alltså snacka om att du blev fin vännen, wow! Måste varit så roligt att göra det här tillsammans! Vilken tur du hittade denna lagomt tills ni skulle träffas. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Hannas krypin,
Men så roligt att göra en sådan grej tillsammans. Din sminkning blev ju hur snygg som helst- Vad roligt att testa något nytt. Det är så lätt att hela tiden bara köra på det "trygga" och vanliga istället för att våga testa lite mer.
hannafialotta.blogg.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Jag sminkade mig faktiskt hos dem för min bal och WOW vad nöjd jag blev alltså, tjejen som sminkade mig var verkligen fantastiskt duktig!
nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,
Men herregud hur fin får man va 😭😭 Det passade dig SÅ bra!! Kram
nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,
Men guuuuud vad snygg du är hjärtat! Helt fantastisk sminkning dessutom! <3<3 Har varit på en sån sminkkurs jag också i Skövde och dom är verklige riktigt bra 😃 <3 PUSS
nouw.com/hilma
artist
artist,
Fin du blev!
nouw.com/artist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin