Tips på bästa locktången

Jag ska erkänna en sak. Typ varje gång jag går förbi en spegel (eller något annat som reflekterar ens spegelbild) måste jag nästan stanna upp när jag ser mig själv, haha! Inte för att jag har gått och blivit fåfäng (på en helt ny nivå), utan för att jag blir chockad över mitt egna hår. I så många hår har det varit kort, skadat och tråkigt. Och hur mycket jag än har försökt, hur mycket jag än har kämpat så har det inte blivit längre. Inte förens nu. Äntligen är det tjockt, friskt och till och med långt. Älska!

De senaste åren har jag kört på en nästintill nolltolerans på både färgning och värmeverktyg. Bortsett från de få gångerna som jag har gått på fest eller liknande så har jag inte använt varken plattänger, lockstänger eller ens hårfönar.

Numera är mitt hår så pass friskt och starkt att jag faktiskt vågar det. Vi snackar definitivt inte att platta håret varje dag (good old times på högstadiet, haha), men någon gång nu och då när jag känner för det.

Det viktiga för mig är då att 1. använda ett bra värmeskydd (såklart), och 2. att använda verktyg som verkligen funkar. Att använda en locktång där lockarna går ur på 20 minuter känns ju bara helt värdelöst. Rent ut sagt vårdslöst mot håret. Nej, nej, nej! Därför vill jag passa på att tipsa om Poze 5 in 1 Hair Styler. Jag vet att det här är ett samarbete och därför kanske inte så trovärdigt, men det roliga är att jag har haft den här i snart 3 år (och ÄLSKAT den), vilket i samarbetskontakt inte hade någon som helst aning om. Så när hon la fram förslaget kunde jag inget annat än stolt ställa mig bakom det.

Det är i alla fall en locktång bestående utav en bas och 5 olika skaft. Så smidigt att själv kunna välja vilka slags lockar man vill ha just för dagen. Och framför allt så håller dom sjukt bra! Jag har själv problem med att lockarna snabbt går ur, men den här använde jag inför vårbalen och då satt fortfarande lockarna kvar när jag kom hem - vilket inte var direkt tidigt (eller snarare så var det det, beroende på hur man ser på det, haha).

Så för att sammanfatta - STORT tips på den!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Såååå sjukt fin du är i håret WOW!!!!💕💕
nouw.com/emmamehrali
tildablanksvard
tildablanksvard,
Wow vilka fina lockar!
nouw.com/tildablanksvard
Linnealiebig
Linnealiebig,
Magiskt 🤩🤩🤩🤩
nouw.com/linnealiebig
amandagroth
amandagroth,
Åh va fina lockar 😍
nouw.com/amandagroth
happyM
happyM,
Åh vilket grymt tips!! Jag har använt en locktång i många år nu och totalälskar den, men tyvärr så går lockarna ur håret väldigt snabbt!! Kollar in denna på direkten ❤️ Kram
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin