Tips inför Morsdag

I samarbete med Coolstuff

Mamma! Hon som alltid funnits där. Hon som varit min vardag, min stöttepelare, en av mina guider här i livet.
Som ni vet är Morsdag på väg, den 26 Maj för att vara exakt, och självklart ska hon uppvaktas!
När jag var mindre överraskade jag och min bästis genom att själva planera, inhandla (det var då jag spm 11-åring försökte köpa punch på ICA, helt ovetandes om att det är alkohol), tillaga och bjuda våra Mammor på 3-rätters middag. Så mysigt!
Dock lite svårt nu när det är ett helt hav mellan oss.
Därför har jag såklart vänt mig till min bästa vän internet för att hitta något. Och om jag hittade något? Jag hittade massor!
Så därför tänkte jag tipsa om morsdagspresenter i olika prisklasser =)

Under 150 kronor

Det behöver absolut inte vara något stort, tvärt om kan det vara det lilla som betyder lite extra mycket! Har man inte superstor budget skulle jag rekommendera antingen något som är lite härligare (en mysig filt, en bodylotion, en parfym) eller något som är specifikt riktat mot just henne. För mig hade det exempelvis varit den flexibla bitshållaren, något som jag vet att man hade haft användning för och verkligen uppskattat =)

Under 300 kronor

Lite större budget? Varför då inte köpa något som ni kan göra tillsammans? Kanske en chokladfontän som du sen köper hem lite jordgubbar, bananer och vindruvor för att sen överraska med det och lite tända ljus? Hur mysig skulle inte en sån kväll vara att ha tillsammans?

Under 500 kronor

Vad är det din Mamma verkligen skulle bli glad utav? Jag vet i alla fall att jag hade uppskattat något fint jag kan se på varje dag (ja, jag tror ni börjar förstå att jag har en grej för känslo-serien, haha). Alternativt ett kul projekt. Jag menar, hur ofta gör man sin egna färskost??

Hoppas ni har fått lite inspiration nu och kom ihåg att, oavsett vilken prisklass, fira din Mamma riktigt ordentligt!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin