Tips från coachen

Good morning guys!!

Och godmorgon älskade lördag! Jag hade världens mysigaste kväll igår. Under tiden som jag satt på ett jätteroligt kundmöte fick jag ett sms från min älskade syster som undrade om jag inte skulle komma över på taco- och filmmys. Inget man direkt tackar nej till. Så efter att ha stängt igen datorn och checkat av ett snabbt gympass stod jag där vid hennes dörr med en påse gifflar i handen (man är ju ingen dålig gäst) redo att byta kostymen mot ett par av hennes mjukisbrallor.

Ni hör ju hur mysigt, så stort tips på det! Och lördagen till ära tänkte jag langa ett par till tips =)

Den nya Jönssonligan-filmen
Det var den vi fick för oss att dra igång och helt ärligt - den var rätt så härlig. Inte den bästa jag någonsin sett och en hel del som kanske skulle önskas. När jag tänker efter var det kanske till viss del kanske filmsällskapet gjorde stor inverkan, haha. Men den var ändå väldigt mysig. Så tips på den!

Yume sushi
Ska ni köpa sushi på Östermalm är detta stället. SÅ gott! Jag vet att dom finns på Odenplan med, har dock inte testat dom där. Men jag gissar att det är lika gott där med.

Att ta ut soporna
... om ni har ätit tonfisk på burk. Just a tip from coachen.

Maybelline sky high mascara
Jag är inte den som märker skillnad på mascara och mascara. Eller snarare så brukade jag inte vara det. Men den här är verkligen helt otrolig!!

Gillar

Kommentarer

kajsawallin
kajsawallin,

Mysigt med tacokväll. Finns få saker som slår dom!

nouw.com/kajsawallin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin