Tips för alla er som ska på bröllop

I samarbete med GetPersonal

Just nu har jag lite ont i hjärtat! Eller snarare rätt så mycket! Min syssling ska gifta sig i sommar - under en utav mina jobbveckor, så jag kommer inte få ledigt, utan var tvungen att tack nej. Det gör mig verkligen så himla ledsen! Både för att jag var tvungen att säga nej till Hennes bröllop, men också för att jag var tvungen att säga nej till ett bröllop över lag. För alltså finns det något underbarare än just bröllop?
Alla är så glada, alla är uppklädda, alla är där för att fira paret på deras livs mest fantastiska dag.
Det är verkligen det bästa jag vet!

Så ni förstår säkert hur mycket det smärtade mig att tacka nej

Är det någon utav er som har turen att få gå på ett bröllop i sommar?
För er har jag ett supertips! För något utav det värsta är dock att försöka komma på vad man ska ge dom lyckliga tu. Man vill ju liksom ge dom något fint, gärna som kommer till nytta och inte bara blir liggandes i en kartong, men ändå personligt och inte något i mängden.
För just det, den perfekta bröllopspresenten, finns Getpersonal, som har mängder av fantastiska graverade bröllopspresenter. Den perfekta kombinationen ju! Något fantastiskt fint, personligt och graverat. Kan ju inte bli bättre =)


Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin