Tillbaka till rutiner

Back in business! Back in town!
Resan hem igår gick bra och jag kom hem strax innan läggdags. Som vanligt är det så otroligt skönt att komma tillbaka från semester och in i rutiner. Okej, jag ska inte sticka under stolen att det har varit fantastiskt skönt att kunna snooza sönder varje morgon, kunna träna i lugn och ro och sen ta en lååångdusch innan man ens behöver börja fundera på att ta tag i livet. Det kontra att (sista) larmet imorse ringde 05:45. Men samtidigt gillar jag det. Jag fullkomligt älskar att känna mig produktiv. Att kliva upp, göra mig redo för dagen och sen checka den ena uppgiften efter den andra. Oavsett små eller stora så ger dom mig energi.

Avslutade semestern med att hela familjen hoppade in i bilen, köpte med oss mat från Green Factory och åkte på en liten lunch-utflykt. Mys!

Jag har också taggat igång Project Comeback 2.0. Under tiden som jag nu varit hemma har jag insett att det är verkligen inte hållbart att fortsätta som jag gjort. Det är dags för förändring, ocj nu vill jag (till skillnad från innan) tro att jag är redo.
Den största insikten och mindset-förändringen är att jag nu inte ska fokusera på ”vad jag ska ta bort”, aka läsk, godis socker osv. Utan istället ligger fokus på vad jag ska lägga till, aka ordentliga måltider, mer näring, mer styrketräning och mer sömn. Jag vill tro att genom att göra det kommer min kropp helt själv att sluta cravea det andra och på så sätt hitta en ny balans och en massa ny energi. Vad tror ni om det?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin