Tillbaka till good vibes only

Vet ni vad jag är otroligt trött på? Att kommentera och klaga över hur dåligt jag mår. Eller mer exakt mådde. Den här tentaperioden gjorde mig verkligen till en trasig människa, och helt ärligt så pluggade jag inte alls särskilt mycket (om man jämför med mina vänner som körde 07:00-19:00-pass i skolan). Men den förstörde mig verkligen ändå. Värst av allt var att det typ var det enda jag skrev om här med, för det var basically det enda som hände i mitt liv just då. Men nu är det över - nu är jag back to only good vibes!

Dagens supergoda lunch: ceasar-sallad med tofu istället för kyckling (vi hade lite småbråttom, och kycklingen skulle ta tid) och en päron-dressing istället för den typiska. Mums! Och nu ska du få höra något sjukt Mamma. Jag åt hela ägget - och tyckte typ att det var gott. Hur sjukt?

Jag är så otroligt glad över att jag bestämde mig för att boka just den här resan! Både för att jag har fått en chans att lära känna min Morbror med familj betydligt bättre (vi har tyvärr inte kommit varandra jättenära innan. Inte av någon speciell anledning, utan det har bara inte blivit) och för att jag har fått typ en hälsonystart. Jag har bara varit här i 1,5 dag, men jag känner redan en total skillnad. Så underbart!

Bland annat märks det genom:

Jag har nästan läst ut en hel bok! Det optimala tecknet på att jag är avslappnad och inte stressad. Minns ni hur jag under hela sommaren hade som mål att ens läsa en bok? Och hur jag trots semester bara tog mig igenom två kapitel för att jag kände mig så stressad? Klipp till att jag sen i Söndags morse nu har typ en fjärdedel av boken kvar.

Min mage är lugn och inte uppblåst. Under de senaste veckorna har kosten fallerat och min mage varit nästintill konstant orolig och i samma storlek som en ballong. Ingen stress, mindre men betydligt fler måltider och bra mat har gjort att min mage nu är lugn igen. Så otroligt skönt!

Jag har varit ute och sprungit. Och jag känner mig stark i kroppen. Det är trots att jag nu inte har sprungit på hur många månader? 4? 5? Den känslan alltså!

Den friska luften och balansen. Hade jag valt en resa till en storstad (vilket verkligen inte hade varit omöjligt) hade jag tillbringat dagarna med att konstant promenera i avgaser och stannad luft. Här däremot är det mitt i naturen. Skogen är grön, luften precis lagom krispig och jag får mig precis en lagom dos av D-vitaminer (tro mi när jag säger att jag suger upp varenda en som dyker upp i det här väldigt växlande vädret).
Med tanke på situationen där jag måste förlita mig på min Morbror för att ta mig dit jag vill, tvingas jag också till en riktigt bra balans. Hade jag bott mitt i en storstad hade jag velat se ALLT och fått små-ångest av att tillbringa ett par timmar på hotellet när jag istället hade kunnat se varenda gata. Här blir jag liksom tvungen att chilla emellanåt - precis vad min kropp behöver.

Jag sover så gott! Tack vare både minusbalans på sömnkontot och jetlag sover jag nästintill oavbrutet i 9 timmar per natt. Och istället för att vakna trött och sliten till ett totalt mörker utanför fönstret, vaknar jag nu utvilad och pigg till, inte solljus för det har varit grått och molnigt varje morgon, men i alla fall ljus.

To sum it up: Jag mår helt otroligt bra igen! Depp-Matilda är borta, så nu kan ni våga er in hit igen, haha!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Så underbart att höra att du hittar tillbaka till dig själv och en resa efter tentap måste ju vara bland de bästa för att vila upp sig igen. Stor kram hjärtat och njut av dessa två veckor <3
nouw.com/emmeliesehlin
tinafalkestad
tinafalkestad,
Så kul att höra att du mår så bra nu fina du! Jag förstår att man kan bli deppig och må dåligt och känna sig stressad med tentor och allt plugg! Så kul att du kommit din morbror med familj närmare! Du behöver verkligen denna resan! Lunchen såg jättegod ut!Och superfina bilder, speciellt den första på dig<3
nouw.com/tinafalkestad
Emmamehrali
Emmamehrali,
Även om du har känt att det har varit tråkigt att du har klagat. Så har jag känt tvärtom!! För jag har känt igen mig så mycket i det du skriver och mått så dåligt den senaste tiden på grund av skolan. Det är så skönt även om det är inte roligt att höra att du inte mått bra. Men att någon känner som jag känner det. Jag hade också verkligen behövt åka iväg som du, så grymt av dig att du gjorde det. Njut nu massor lova mig det! STOR KRAM <3
nouw.com/emmamehrali
Johannagrahn
Johannagrahn,
Men vad skönt att höra, det ser ju helt magiskt ut! <3
nouw.com/johannagrahn
tildablanksvard
tildablanksvard,
Så skönt att höra, ta hand om dig det är det viktigaste! kram<3
nouw.com/tildablanksvard
malinkirstine
malinkirstine,
Wow! Ser magiskt ut <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
ineees
ineees,
Underbart att du mår bättre <3 Vad har du läst för bok?
nouw.com/ineees
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Vad skönt att höra hur Nya Zeeland får dig att må! Undrar också vad det är för bok du läst, kram <3
nouw.com/feliciaidachristina
sweetwords
sweetwords,
Skönt att höra
nouw.com/sweetwords
linnronning
linnronning,
Ha världens bästa semester!! <3
nouw.com/linnronning

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin