Till alla er med FOMO

Godmorgon hjärtan! Eller helt ärligt så hoppas jag fortfarande att jag sover när det här publiceras, cuz I needs it!
Man hade ju kunnat tro att det där ☝🏼 var jag igårkväll. Men icke sa Nicke. Sanningen är att hade ni letat efter mig så hade ni hittat mig alldeles ensam, liggandes på sängen, osminkad, i mjukiskläder, med en stor godispåse tittandes på Coming to New York. Har ni förresten sett att det kommer att komma en tvåa? Som jag längtar!! Jag ska erkänna att jag alltid är rädd när det kommer en uppföljare till något som ursprungligen är så bra. Oftast känns det bara som ett sätt att fortsätta kräma ur varenda krona. Men jag har ändå en bra feeling inför det här och vill tro att Eddie håller kvalitén. Vad tror ni?

Anyways. När jag vaknade igår var min tanke att jag skulle gå hem tidigt från jobbet, kanske möte upp en vän på en fika och sen sen köra middag och vin-kväll. Men riktigt så blev det som ni förstår inte. Nej, istället blev det:

- ingen fika eftersom att jag inte hann plocka upp min privata mobil och fråga om någon ville hitta på något.

- ingen kort arbetsdag. Istället fastnade jag i tuffa förhandlingar som till slut resulterade i en under hands försäljning och ett fredags-kontrakt. Woop woop!! Bästa avslutet på en fredag!

- ingen middag eftersom att jag helt ärligt inte orkade.

Vi är så många (jag själv inkluderad) som har en bild av att man ”ska” hitta på något på kvällarna och framför allt på helgerna. Man ska helt enkelt vara social och leva ett fartfyllt liv. Och allra helst ska det postas på sociala medier. ( <— yes, det är jag i ett nötskal). Men vet ni vad? Igår gick jag raka vägen hem (okej, stannade först på ICA och köpte popcorn och godis) och idag tänker jag inte hitta på något med någon. Kom ihåg det nästa gång du ligger hemma med FOMO; det är ALLTID okej att vara hemma och ränna runt som ”alla andra”.

Med det sagt vill jag önska er en fantastisk helg!! <3

Gillar

Kommentarer

Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,

Håller verkligen med dig! Jag kan bli så stressad av att vara själv en fredag, trots att det egentligen är precis det jag vill.

nouw.com/emiliaapetterssons
sarasara
sarasara,

Det låter som en underbar fredagskväll!

nouw.com/sarasara

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin