This week - fun plans?

That moment när man inser att Sofias snaps är utspilld.

Har ni också varit sjuuukt trötta idag? Alla jag pratat med, inklusive mig själv, har sagt att det här har varit den värsta dagen på länge. Vi snackar verkligen zombiemode på föreläsningen imorse. Om det är mörkret, vädret, November i allmänhet eller något helt annat har jag absolut ingen aning om, men det har då verkligen inte varit min mest produktiva eller energifyllda dag idag i alla fall. Att jag dessutom vaknade vid 5 och inte kunde somna om har då inte gjort det bättre. Men Måndagen är här och en ny vecka är igång, så let’s kick it!

För att göra det lite bättre slänger jag in lite unseen pics från N0llegasquen som var i September. Hur fina vänner har inte jag btw??

Det gick utför med både ljusslinga och heliumballonger. Men är det vin-gasque så är det vin-gasque, haha!

Måndag
Idag startade dagen med en 08:00-föreläsning. Godmorgon Måndag liksom. Efter ännu mera plugg och ett köttigt BodyCombat-pass är jag nu påväg ut för att äta middag. Utan tvekan en bra start på veckan!

Tisdag
Enkelt sammanfattad dag: skola, ännu mera plugg och sen ut till Täby Centrum för att instruera mina gruppträningspass.

Onsdag
Efter gym och föreläsning ska vi åka hem till Axel för att käka middag (tacos?) och påbörja en av kursernas stora grupparbeten. Wish us luck!

Torsdag
Eftersom att vi faktiskt är lediga från skolan ska jag se till att checka av en massa sånna dära måsten, fixa ett par samarbeten och springa ett varv på stan. På kvällen ska vi sen på Betonggalan. Jag ska erkänna att jag inte riktigt vet vad det innebär, men jag har hört att det ska vara en riktigt bra fest, haha!

Fredag
Dagen jag LÄNGTAR efter! Inte bara för att det är Fredag, utan för att min älskade Mamma och Lillasyster kommer upp för att hälsa på. Så en massa mys står på schemat.

Lördag
Kommer ni ihåg att jag förra Lördagen var iväg och körde Combat med ett 10-årigt fotbollslag? Tydligen var det väldigt uppskattat, för jag blev inbokad att köra på Lördag igen. Efter det kommer min familj och hämtar upp mig för att åka och hälsa på Farfar i Norrtälje. Ännu mera mys!

Söndag
Plugg, plugg, plugg. Och sen lite ledighet. Vågar vi hoppas på att mysa med en film i soffan, hihi?

Hur ser eran vecka ut? Något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Emmamehrali
Emmamehrali,
Det måste verkligen vara denna mörka november månad som gör en så galen trött. Jag har varit extrem trött de senaste dagarna fy!! SÅ fin du är på bilderna vännen <3 <3
nouw.com/emmamehrali
tildablanksvard
tildablanksvard,
Vilken härlig vecka ändå! Har massor att planera denna veckan inför att mina gymnastikgrupper har tävling på lördag
nouw.com/tildablanksvard
sarahkvist
sarahkvist,
Jättetrött dag verkligen. Började dagen med en tupplur efter frukost 😅 hoppas resten av veckan går lättare
nouw.com/sarahkvist
amandassofi
amandassofi,
Låter som du har en grym helg framför dig!
nouw.com/amandassofi
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen <3 Åh sån härlig energi ni sprider på alla bilder, älskar det! Du är så fin! Ja fy vad trött man är just nu, det måste vara det tråkiga vädret alltså: Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin