This place

Good morning guys!

Redan torsdag? Redan nästan en vecka på Gotland? Jag är inte säker på att jag gillar det. En vecka check, bara en vecka kvar. Men en vecka med fantastiskt mycket kul inbokat. Bland annat fick jag ett sms igår med en screen shot på @isabylund flygbiljett ned. Förstå vad kul vi ska ha! Jag är själv fruktansvärt dålig på Gotland, tro det eller ej (#stadstjej), så efter smset satte jag mig och googleade på saker vi ska hitta på. Som jag ser fram emot det!

Jag har själv som mål att åka på roadtrips och turista min egen ö nu när jag är hemma. Mamma, pappa och jag har redan checkat Katthammarsvik (helt klart ett måste) och jag har minst 4 andra inplanerade. Först ut är dagens roada med Agnes. När jag kommer tillbaka från gymmet kommer hon med sin Pappas cab (hör ni hur drömmigt?) och plockar upp mig. Då hon kommer från Sudret (södra Gotland) har vi bestämt att vi skall ta en vända på norra Gotland. Exakt var vi ska vet vi inte än, utan vi får helt enkelt se var vägarna för oss.

Men en allt för lång tur blir det inte. För ikväll ska min älskade lillasyster, som uppenbarligen inte är så liten längre, fira sin 18-års dag. Hon fyllde visserligen i Februari men med restriktioner om 4 personer och att enbart hålla sig till sin lilla grupp så var hennes firande inte så roligt. Så ikväll skall det drickas bubbel, köras musikquiz, snackas en massa skit och ha fantastiskt kul helt enkelt. Hur mycket har man inte saknat dessa sommarnätter på denna fantastiska ö?

Vad ska ni hitta på idag? Ut på äventyr, njuta av solen eller helt enkelt mysa hemma?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin