This or that

Heeeej finingar! Hur mycket älskar vi inte att det är Fredag? Och hur mycket älskar vi inte att det är helg?? Woop woop woop! I förmiddags skickade vi in PMet (det som skulle in idag) så nu förtjänar vi verkligen att fira lite. Så just nu är jag påväg ut för att äta middag med en vän. Under tiden som jag gör det så tänkte jag bjuda på den en This or That-lista som jag hittade hos finaste @Emmaengstrom. Hoppas ni gillar den! Och hoppas ni får en fantastisk kväll!’ <3

This or that

Sola - Bada
Jag skäms verkligen över det, men jag har gått och blivit badkruka. Jag skulle visserligen aldrig åka till stranden utan att bada, men då snackar vi ett eller två dopp på ett helt besök och resten liggandes i solen.

Choklad - Surt
Är det ens en fråga?

Netflix - Youtube
Jag ska erkänna att jag knappt använt youtube sen jag var 10 och kollade på roliga kattklipp, haha. Så ja, Netflix it is.

Kaffe - Te
Det beror verkligen helt på. I grund och botten är jag te-människa ut i fingerspetsarna, men vad slår egentligen den där fantastiska koppen med kaffe?

Morgonmänniska - Nattmänniska
Egentligen inget utav det, men numera är jag framtvingad morgonmänniska. Men alltså hur skönt är det inte att slippa vakna dödstrött och att hinna checka av både det ena och det andra innan resten utav ens vänner ens vaknat?

Glass - Godis
Glass! (Men säger inte direkt nej till godis heller).

Skräckfilm - Romantisk komedi
Jag hade faktiskt en period där jag och mina bästisar såg skräckfilm varje helg, men efter det har jag liksom tröttnat på det. Lite som att jag har sett min del här i livet, haha!

Cola zero - Pepsi max
No explanation needed!

Frukost - Middag
Jag skojar faktiskt inte när jag säger att jag hade kunnat äta det till både frukost, lunch och middag, hihi.

Hemmakväll - Utekväll
Backa ett halvår så hade svaret utan tvekan varit hemmakväll, och det ligger till viss del kvar. Men utekvällarna börjar verkligen ta sig in i matchen.

Shoppa online - Shoppa i butik
Jag skulle nog säga att 90% av all min shopping är på nätet. Visst är det kul att emellanåt ta en dag på stan och kika i butiker, men hur skönt är det inte att kunna göra riktiga fynd hemma i soffan?

Instagram - Snapchat
Utan tvekan Instagram. Jag använder faktiskt bara snap för att kommunicera med folk numera, och jag kan inte direkt säga att jag är särskilt aktiv där i alla fall. Insta däremot - där tillbringas många timmar.
Ni vet väl att jag finns under @matildaberlin ??

Film - Serie
Oj, svårt! Jag vill egentligen säga film men just nu är jag helt och hållet inne i serier. Så skönt att kunna dra igång ett avsnitt, kunna göra något annat, och inte missa så mycket om fokus hamnar någon annan stans. Har ni några tips förresten?

Styrka - Kondition
Kondition! Att gå till gymmet och sparka lite i en maskin, satsa på PB eller köra set om max-reps är verkligen inte min grej. Nej, hopp, studs och dans är det jag brinner för och älskar att göra.

Guld - Silver
Guld är såå himla fint alltså, har blivit mer och mer kär i det men på mig tycker jag silver passar mycket bättre!

Träna - Vila
Behöver jag ens svara på det här??

Baddräkt - Bikini
Jag har sååå länge velat ha en baddräkt med 1. det är inte snyggt på mig, och 2. hur solar man ens i det? Nej, bikini all the way.

Sommar - Vinter
Sommar ALLA dagar i veckan!! Samtidigt fullkomligt älskar jag skiftningarna i årstiderna. Vad vore en jul med 30+ liksom?

Celsius - Nocco
Spelar det någon roll? Ge min en burk så är jag nöjd och glad, hihi!

Soluppgång - Solnedgång
It’s a tie! Har ni någonsin sett en soluppgång mitt i natten på Gotland? Om ja, så vet ni precis vad jag pratar om för dom är MAGISKA!

Gillar

Kommentarer

cinalaurla
cinalaurla,
Åh fina duu <3
nouw.com/cinalaurla
jonnasofieh
jonnasofieh,
Så kul lista! 😊
nouw.com/jonnasofieh
artibus
artibus,
Super rolig lista, håller med om youtube, jag ser aldrig på det?? Eventuellet babblarna på jobbet med barnen haha deprimerande. En kväll med netflix och glass låter ju inte helt fel ändå! <3
nouw.com/artibus
Emmamehrali
Emmamehrali,
Detta var verkligen ett riktig härlig inlägg som du bjöd på! Har du koll på de nya serierna som är på G nu i höst? ''Innan vi dör'' SVT play, ''solsidan'' (cmore, tv4). Hur bra är inte Gåsmamman då? Du hör ju finns massor bra serie som finns ute nu och kommer i Oktober?! KRAM FINA FINA DU ! <3 <3 <3
nouw.com/emmamehrali
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
VilKen rolig lista att läsa😊❤️
nouw.com/marreekholm
Hannas krypin,
Kul lista att läsa. Tror jag lånar den jag med. 😊 Jag har alltid varit silvertjej men mina favoritörhängen från Edblad är i guld faktiskt.
hannafialotta.blogg.se
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
sån fin bild ❤️❤️
nouw.com/mathildahogbergs
linndossing
linndossing,
Så roligt lista att få ta del av! Lånar gärna den <3 Kram
nouw.com/linndossing
artist
artist,
Kan tipsa om en serie på tv 4 play som heter Younger. Handlar om en 40 årig kvinna som utger sig för att vara 26 år för att få ett bra jobb. Det hela rullar på och hon får vänner och pojkvän som också är 26 år. Finns 6 säsonger ute nu. Är roligt och lättsamt samtidigt spännande för hon måste hela tiden dölja sin riktiga ålder.
nouw.com/artist
Lillymihlte
Lillymihlte,
Fantastisk lista vännen, håller med dig om frågan choklad/surt - är det verkligen en fråga, hihi! Chokladälskare! <3
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin