This or that

This or that

Sola - Bada
Jag skäms verkligen över det, men jag har gått och blivit badkruka. Jag skulle visserligen aldrig åka till stranden utan att bada, men då snackar vi ett eller två dopp på ett helt besök och resten liggandes i solen.

Choklad - Surt
Är det ens en fråga?

Netflix - Youtube
Jag ska erkänna att jag knappt använt youtube sen jag var 10 och kollade på roliga kattklipp, parodier och spelade musik därifrån, haha. Så ja, Netflix it is.

Kaffe - Te
Det beror verkligen helt på. I grund och botten är jag te-människa ut i fingerspetsarna, men vad slår egentligen den där fantastiska koppen med kaffe?

Morgonmänniska - Nattmänniska
Egentligen inget utav det, men numera är jag framtvingad morgonmänniska. Men alltså hur skönt är det inte att slippa vakna dödstrött och att hinna checka av både det ena och det andra innan resten utav ens vänner ens vaknat?

Glass - Godis
Glass! (Men säger inte direkt nej till godis heller).

Skräckfilm - Romantisk komedi
Jag hade faktiskt en period där jag och mina bästisar såg skräckfilm varje helg, men efter det har jag liksom tröttnat på det. Lite som att jag har sett min del här i livet, haha!

Cola zero - Pepsi max
No explanation needed!

Frukost - Middag
Jag skojar faktiskt inte när jag säger att jag hade kunnat äta det till både frukost, lunch och middag, hihi.

Hemmakväll - Utekväll
Backa något år så hade svaret utan tvekan varit hemmakväll, och det ligger till viss del kvar. Men utekvällarna börjar verkligen ta sig in i matchen precis innan corona. Numera vet jag faktiskt inte. Middag ute, ett glas och sen avsluta med godispåse i soffan? Där har vi det nog.

Shoppa online - Shoppa i butik
Jag skulle nog säga att 90% av all min shopping är på nätet. Visst är det kul att emellanåt ta en dag på stan och kika i butiker, men hur skönt är det inte att kunna göra riktiga fynd hemma i soffan?

Instagram - Snapchat
Utan tvekan Instagram. Jag använder faktiskt inte ens snap längre. När appen började bugga orkade jag inte ta tag i att lösa det. Så det är på insta ni hittar mig.
Ni vet väl att jag finns under @matildaberlin ??

Film - Serie
Oj, svårt! Jag vill egentligen säga film men just nu är jag helt och hållet inne i serier. Så skönt att kunna dra igång ett avsnitt, kunna göra något annat, och inte missa så mycket om fokus hamnar någon annanstans. Har ni några tips förresten?

Styrka - Kondition
Kondition! Att gå till gymmet och sparka lite i en maskin, satsa på PB eller köra set om max-reps är verkligen inte min grej. Nej, hopp, studs och dans är det jag brinner för och älskar att göra.

Guld - Silver
Guld är såå himla fint alltså, har blivit mer och mer kär i det men på mig tycker jag silver passar mycket bättre!

Träna - Vila
Behöver jag ens svara på det här??

Baddräkt - Bikini
Jag har sååå länge velat ha en baddräkt med 1. det är inte snyggt på mig, och 2. hur solar man ens i det? Nej, bikini all the way.

Sommar - Vinter
Sommar ALLA dagar i veckan!! Samtidigt fullkomligt älskar jag skiftningarna i årstiderna. Vad vore en jul med 30+ liksom?

Celsius - Nocco
Spelar det någon roll? Ge min en burk så är jag nöjd och glad, hihi!

Soluppgång - Solnedgång
It’s a tie! Har ni någonsin sett en soluppgång mitt i natten på Gotland? Om ja, så vet ni precis vad jag pratar om för dom är MAGISKA!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin