That View ✨

God morgon finaste ni! Hoppas ni mår bra?!
Vi har precis vaknat och ska iväg och äta frukost. Är det konstigt att jag varje kväll, när jag går och lägger mig, längtar efter att somna så jag får vakna och äta hotellfrukost? Kan väl inte bara va jag?

Igår gick vi ned till stranden för att se på solnedgången. Vi har hört att dom ska vara SÅ fantastiska. Dock så 1. var det molnigt igår, så direkt efter att bilderna blev tagna försvann solen bakom det tjocka täcket, och 2. så kommer vi från Gotland med sina fantastiska, och svårslagna, solnedgångar. Men det hindrar inte hur mysigt det var att sitta i sanden och se solen sakta vandra nedåt.
Efter det gick vi åt middag på en restaurang med borden mitt ute på stranden. Alltså upplevelsen av sand mellan tårna, god mat, levande ljus och ljudet av små vågor svalla upp på stranden = magi!

Jag är så tacksam över att jag får möjligheten/lyckan att uppleva det här! Ibland tar man alldeles för mycket för givet. Oavsett vardag eller det extra. Ibland måste man bara stanna upp och reflektera över hur underbart livet är.
Glöm inte det! <3

  • Postad i: Resa

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Fantastiskt! <3
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JA! Så underbart! <3
nouw.com/matildaberlin
My,
Så vackert!!!
www.monkiapa.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Är typ kär <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin