Thai-boxning - First timer

Ett stort j*kla check på min veckoutmaning!
Igår mötte jag upp fantastiska Lisa på Stockholm Kickboxning för en riktig träningsdate. Hon har minst lika många myror i brallan som jag har och är nästintill omöjlig att få till en träff med, om det inte involverar träning. Inte mig emot, haha!
Så igår fick hon stå ut med en nybörjare till mitshållare. Tack och lov hade jag efter alla timmar utav BodyCombat lite koll på jab, cross, hooks, uppercuts, sparkar och knän. Men det är en väldans skillnad på att slå mot luften och att verkligen träffa något.
Träningsvärken idag är inte att leka med, haha!


Ni vet hur vissa personer ger en världens energikick bara man är i närheten utav dom? Hon är just en sådan!
Hon har så mycket energi att det smittar av sig, vilket är något att säga med tanke på att sist vi träffades brände vi närmre 1000 kalorier hos Barry's Bootcamp och igår skakade mina armar så mycket att det var ett riktigt projekt att få till några bilder efter passet.
Hon är som ni förstår minst lika, om inte ett ännu större, träningsfan än vad jag är och bloggar förresten hos SportHälsa. Så är ni sugan på riktigt grym inspiration hittar ni hennes blogg HÄR


Jag ska erkänna att jag ett tag funderade på att ställa in våran träff. Som jag skrev i Måndags har jag en tendens att vara bekväm, därav denna veckas utmaningar. Så när jag vid lunch-tid hade så ont i min dumma tå att jag knappt kunde ha på mig min sko var viljan stark att istället för att sitta kvar i skolan och plugga, bara ta mig hem till min fantastiskt bekväma soffa.
Men jag är verkligen SÅ glad att jag tog mig i kragen och gick dit i alla fall. Jag ville ju för det första verkligen träffa Lisa och för det andra verkligen testa thai-boxning. Kan någon btw förklara varför jag får så löjligt ont jag knappt kan sitta still eller gå till bussen, men sen inte har några problem att köra ett träningspass?? Hoppas ortopeden jag ska till idag kan svara på det!
För att återgå, så är jag verkligen så sjukt glad över att jag gick dit. Och det kommer definitivt inte heller vara sista gången jag kör thai-boxning!

Gillar

Kommentarer

Andrea,
åå så kult!!
andreafd.femelle.no
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaaa! Det var det verkligen =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Alice,
Vad roligt att testa något nytt!
alicelindstrom.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaaa! Man måste verkligen våga sig ur sin comfortzone ibland =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin