Testat ny skönhetsbehandling

Ni som följer mig på insta kunde i lördags se att jag var på besök på en skönhetsklinik. Hur kul? Jag tänkte att jag skulle skriva lite mer om det här för ni var flera som frågade vad jag skulle göra. Nej, inga fillers, botox eller bröstförstoringar utan insculpt på Victoras treatment på Osenplan. Så efter att ha köttat Lördags-GRITen (hur bra är inte nya releasen?) gick jag dit.

Inscult är alltså en behandling som med högintensiva, fokuserade, magnetiska pulsationer har i syfte att stimulera muskelvävnaden till intensiva, s.k. supramaximala, muskelsammandragningar. Dessa sammandragningar ger följande resultat:

  • stärkta muskler,

  • minskad svullnad,

  • lindring av smärta,

  • förbättrad sårläkning

    Lite som dom där tens-maskinerna man såg på TV-shop när man var liten. Därav har jag aldrig trott på det och skulle aldrig ha gått dit själv. Men när de hade en kampanj där man fick testa gratis så var jag, nyfiken som jag är, absolut inte den som sa nej.

Jag valde att behandla magen (I do miss my abs…). Det som då hände var att jag fick den här plattan på magen som sen körde olika pulsande program i 8 sekunders intervaller följt av 2 sekunders vila. Och så låg jag i 30 minuter.

Märkte jag någon skillnad efteråt? Nej. Förväntade jag mig att göra det efter en behandling? Nej. Jag har ärligt talat fortfarande väldigt svårt att se att det kan göra skillnad estetiskt sett (utifrån andra perspektiv, så som rehabilitering däremot), men samtidigt visade han bilder med bra skillnad som syntes att de var tagna med hans egna mobil. Så vem vet? Kul var det i alla fall att testa!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin