Testat Megaformer

Hej från en något trött Matilda. Eller egentligen inte supertrött, men med tanke på att första larmet ring vid 05:45 imorse är det väl inte jättekonstigt att soffan lockar? Utav ren tur hade jag fått plats på ett Megaformer-pass vid 07:30 (kommer berätta allt om det imorgon), och jag tänkte att det skulle bli perfekt att få träna innan praktiken och då kunna vara med på alla kundmöten och alla visningar ikväll utan vetskapen om att kvällen kommer bli superlång. Tanken var att jag skulle va på plats 07:15 ungefär, men eftersom att jag var rädd att bli sen vaknade jag pigg och faktiskt glad redan vid första larmet och tänkte att då kan jag väl lika gärna åka in? Så 06:38 klev jag upp vid Stadions tunnelbanestation. Rädd för att bli försenad resulterade alltså i 50 minuter tidig, haha! Rimligt?

Jag la förresten upp ett inlägg med mitt samarbete med Bubbleroom på min insta idag och fick så mycket frågor om klänningen, och eftersom att jag inte har 10.000 följare än och inte kan länka, så gör jag det här istället. Det här är utan tvekan min nya favoklänning och jag kommer använda den typ konstant i sommar - älska! Och perfekt för er som ska ta studenten med ju!

Ni hittar den HÄR och kikar ni in min insta så kan ni se att koden MBERLIN ger er 10% på hela köpet. Hur bra? Jag har också delat med mig utav mina favoriter i min story, så kika in den väl =)

Hur har eran dag varit? Bra hoppas jag verkligen! <3

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
linndossing
linndossing,
Den klänningen är helt magisk!! Du är sååå fin vännen ❤️ Puss
nouw.com/linndossing
ineees
ineees,
Superfin klänning❤️
nouw.com/ineees
Gabicalafell
Gabicalafell,
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
beatricebohlin
beatricebohlin,
Desireekujala
Desireekujala,
Såg den igår på din story, så snygg!! 😊 <3
nouw.com/desireekujala
happyM
happyM,
SÅ himla fin du är alltså!! Älskade din insta-story ❤️ Kram
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Hur kan man vara så galet fin som du är? Som du klär den där klänningen vännen! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Marie,
Oh så fin klänning, kanske skulle bli ett köp
sweetwordsbymirre.com

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin