Tenta, Event och 36 timmars flygresa - vackans planer

Måndag
Det var ny dag nya tag (trodde jag - må skit). Så idag har jag pluggat, pluggat och pluggat ännu mera. När hjärnan la av drog jag till gymmet - bara för att fortsätta plugga. Kul dag...

Tisdag
Okey, let’s do this! 08-12 jurretenta (please wish me luck)! 13 har jag tid på en barnmorskemottagning för att hinna förnya mina p-piller innan resan, och sen bär det ut till Täby för att instruera min BodyCombat och min BodyJam.

Onsdag
Tenta 1 check, men tenta 2 är kvar. Så jag ser en copy-paste på dagen idag. Jag måste verkligen också börja packa. En resväska för två veckors semester packar sig inte direkt på en timme.

Torsdag
Sista dagen, sista chansen att plugga. Så det är vad jag ska göra - fram tills att jag ska möta upp @amandalarssons och gå på ett event. Ihhhh! Som jag ser fram emot det alltså!! Den stora frågan är, vad tusan ska jag ha på mig??

Fredag
Dagen D! 08:00 startar den, tentan i relationsmarknadsföring. Förstå vad skönt när den är skriven och klar! Efter det blir det ett besök på gymmet, hem och packa allt det sista, och sen ut och fira att tenta p är över. Bara middag eller också ut och dansa? Only time will tell!

Lördag
Om det är en dag jag ser fram emot är det denna! Att börja dagen med ett gymbesök är ett måste! Sen är det dags!! Off to Arlanda and off to Nya Zeeland. Wheeeeey!!

Söndag
Ångesten i att skriva att jag kommer tillbringa hela Söndagen på flyg och på flygplatser. 36 timmars resa. Hur sjukt?? 10:20 på Måndag är jag äntligen framme i Nya Zeeland. Wheeeey!!

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Så fina bilder 🥰
nouw.com/linnealiebig
michellealmqvist
michellealmqvist,
så fina höstbilder! 😍 kämpa på med plugget, fixar du!! ❣️
nouw.com/michellealmqvist
Johannagrahn
Johannagrahn,
Men så fina bilder 😍👌🏼
nouw.com/johannagrahn
hildasofiakero
hildasofiakero,
Den här veckan kommer gå super, kämpa kämpa!! Är så avundsjuk på din resa men oj vad du förtjänar det, kram på dig:*
nouw.com/hildasofiakero
linneavn
linneavn,
Är så avundsjuk på Nya Zeeland, resan kommer gå fort när den väl är påbörjad! Har också rest så länge och det är så värt det😍😍
nouw.com/linneavn
Tessjohans
Tessjohans,
Men alltså Nya Zeeland, hur grymt?? Lycka till på tentan, kommer gå galant! <3
nouw.com/tessjohans
Ullie,
hej fina matilda Hoppas allt är ok . du är så himla duktig så det kommer gå bra lycka till med allt kraaaaaam
weberskold..se
happyM
happyM,
Åh håller tummarna för att det kommer gå så himla bra ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Desireekujala
Desireekujala,
Åh vad härligt nu är det inte långt kvar till reSAN 😍✨
nouw.com/desireekujala
matildaallerhed
matildaallerhed,
Så fina bilder! Jag vet att du skrev förut att du brukar använda din iphone att fota med. Använder du stativ och en fjärrutlösare när du fotar dig själv? 😊 Isåfall vilken? Kram!<3
nouw.com/matildaallerhed

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin