TÄVLING! Vinn produkter från The Hairlust

Godmorgon hjärtan! Måndagsångest?? Nope, inte det minsta. Lite över att jag bara har dom här timmarna kvar att plugga innan tentan imorgon och lite över att det bara är ett par dagar till den på Fredag. Men vi är inne på sista veckan. Bara 5 fjuttiga dagar kvar till semester. Ihhh! Känner lite att det kanske är dags att börja packa. Kläder är en sak, men det är så mycket småsaker man ska tänka på. Jag ska ju faktiskt vara borta i 2 hela veckor. Då vill jag ha med mediciner (ipren, alvedon, det för min mage osv), p-piller, utskrifter av flygbiljetter och bokningar, dusch-grejer, hudvård, vitaminer och så vidare och så vidare. Ihh, blir peppad av bara tanken på att få börja ta tag i det.

På tal om vitaminer så har jag idag publicerat en... *trumvirvell*... tävling på min insta. Yay! Och tro mig när jag säger att ni inte vill missa den! I våras testade jag ju att äta Hairlusts gummies. Precis som många andra tvivlade jag lite på dom, men jag tycker verkligen att dom har funkat. Ni kan läsa inlägget jag skrev efter att ha ätit dom i 3 månader HÄR.

Och nu kan du vinna tre burkar gummies (dvs en tremånadersförbrukning) till dig själv - och till din bästa vän. Eller ovän om du så vill, haha!
Så skynda er in på min insta, följ stegen och håll tummarna! Och ha nu en FANTASTISK vecka <3

Gillar

Kommentarer

MirandaBrander
MirandaBrander,
Åååh kul!! Ska vara med och tävla!! 😍 Och lycka till med tentorna!! Du fixart!! kram ❤️
nouw.com/mirandabrander
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ska in och tävla 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Netti Starby ,
Vilken rolig tävling och har hört mycket bra om dessa! <3 Kramis
starbys.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin