Tävlar ut resväska! Och Hej från flyget

I samarbete med Bagsonline

Tröja HÄR // Byxor HÄR // Skor HÄR // Väska HÄR

Hej finingar! Vid den här tidpunkten är jag någon stans uppe i luften mellan Hong-Kong och Auckland. Jag ville skriva något i stil med uppe i luften smuttandes på ett glas bubbel och med senaste numret av Elle i handen (för hur härligt låter inte det??), men vi alla vet att det troligaste är att jag antingen sitter och hoppar i stolen av rastlöshet eller sover med dreggel hängandes ur mungipan, haha!

Jag har fått flera frågor om vart det faktiskt är jag ska, vad jag ska göra, vem jag åker med och så vidare, så jag tänkte att jag skulle besvara alla dom frågorna. Men först vill jag bara se att ni inte har missat att jag i samarbete med Bagsonline tävlar ut en likadan resväska som jag själv reser med, på min insta. Alltså hur bra vinst?? Så skynda er in där, så håller jag tummarna för att Du vinner!!

Var ska du?
Jag är påväg mot ett utav mina absoluta drömresemål - Nya Zeeland!

Hur länge ska du vara borta?
I 2 veckor totalt.

Har du fått ledigt så länge från skolan?
Fått och fått, hehe. Nej. Under tiden som jag är borta påbörjar vi två nya kurser, men då ingen av dom innehöll några obligatoriska moment så pass tidigt så valde jag att smita ifrån och bita i det sura äpplet och plugga ikapp allt när jag kommer hem.

Vem reser du med?
Mig själv.

Reser du alltså själv?
Både ja och nej. Själva resan ja, men min Morbror med familj bor där nere, så första veckan ska jag tillbringa med dom. Andra veckan däremot är jag helt själv igen.

Vad ska du göra då?
Resa runt. Helt ärligt har jag ingen som helst aning om var jag ska, vad jag ska se eller var jag ska bo. Men det löser vi då, hihi!

Gillar

Kommentarer

livetsstigar
livetsstigar,
Trevlig resa ✈️
nouw.com/livetsstigar
Johannagrahn
Johannagrahn,
Alltså, snyggaste jäkla resväskorna!!!
nouw.com/johannagrahn
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså lova nu att ha det SÅ bra vännen!! Nu när du tävlar ut detta så blir man ju inte det minsta ressugen... haha! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Hoppas du får en trevlig resa 😊❤️
nouw.com/marreekholm
elinoreriksson
elinoreriksson,
snälla, ta så mycket bilder! Nya Zeeland har varit ett dröm resemål sedan jag fick reda på vad det var för land haha! Guuud så härligt!! Underbart med släkt där också, då kan man ju passa på att åka dit lite extra ofta! =)
nouw.com/elinoreriksson
mollysvedin
mollysvedin,
Njut och ha det underbart nu 😘
nouw.com/mollysvedin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorogn vännen! Ha en riktigt trevlig resa! Ser så mycket fram emot att få hänga med på den! Massa kramar .) <3
nouw.com/sofialissmyr
tildablanksvard
tildablanksvard,
Låter riktigt underbart förväntar mig att de riktigt mycket bilder från din resa, jag sitter själv i luften påväg mot Spanien nu! Ha en såå bra resa fina du, kram<3
nouw.com/tildablanksvard
Kajsastenberg
Kajsastenberg,
vart kommer byxorna ifrån ?
nouw.com/kajsastenberg

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin