Tavelinspo

I samarbete med BGA Fotobutik

Vet ni att för ett par år sedan tyckte jag inte om posters. Det skulle liksom aldrig falla mig in att beställa hem och inreda med det. Så opersonligt och något som alltid slutar med att alla har samma. No, not my thing! Jag ville istället fylla mina väggar med foton som betydde något. Ni skulle ha sett hur mitt rum såg ut innan jag flyttade hemifrån - foton överallt. Vilket var fantastiskt, men när jag sen skulle inreda nästa lägenhet var det inte riktigt samma sak. Därför var mina väggar tomma, istället för foton eller posters.
Men som vanligt så ändrar jag mig, haha! Och är alltid lite efter att hänga på trender, inte för att jag vet om posters är en trend, men ni förstår. Och idag hänger det flera stora posters i våran lägenhet - för well, det är ju så snyggt, haha!

Bilder lånade från Pinterest

Efter att ha fastnat i Pinterest (vilket jag alltid gör när jag inte kan somna, haha) blev jag sjukt sugen på att göra om lite. Just nu har vi två stora posters hängande i vardagsrummet, men hur snyggt är det inte med en ordentlig fotovägg?? Många posters, olika motiv, olika storlekar - dör lite över hur snyggt det faktiskt är!

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Så när jag satt på bussen till skolan för ett par dagar sen passade jag på att söka runt lite (finns det något bättre tidsfördriv?) och sprang på dom här fantastiska postersen från BGA Fotobutik. På riktigt - hur snygga?
Jag har sett dom två guldfingrarna på andra bloggar och inspo-bilder, men aldrig vetat var dom kommit ifrån. Men nu så! Nu vet jag var dom är!

Sen kommer dock den stora frågan - svart/vit eller färg?
Jag tycker egentligen att svart/vit är snyggare då dom motiven ofta har så mycket mer djup. Men vårat vardagsrum är i sig rätt så färglöst (vita v��ggar, ljusgrå soffa, svart/vit matta, marmorbord) så det behöver kanske en färgklick.
Så svårt!
Vad säger ni? Har ni någon tanke? Idé? =)

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Spelar ingen roll 😊 kram
nouw.com/simonandersson
Matildaberlin
Matildaberlin,
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så galet fina tavlor,skulle inte sitta fel i hemmet! 😃
nouw.com/sarahlinnsliv
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? Så snyggt! <3
nouw.com/matildaberlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? =) <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin