Talk about vardagslyx

I samarbete med Städgiganten

Just nu, just i den här veckan när jag har flängt runt med tusen saker i huvudet (plugga, packa, hämta recept, vaccinera sig, boka det ena, fixa det andra, inte glömma det här, inte glömma det där) hade det varit såååå skönt att ha någon som gjorde städdelen åt en.
Jag vet inte hur det är med er, men jag vill i alla fall ha det städat och rent när jag kommer hem från semestern. När jag var liten handlade det bara om att rummet skulle vara i ordning, men nu när man faktiskt tar hand om allt själv är det så mycket mer. Mardrömmen hade ju verkligen varit att komma hem efter 2 veckor och inse att man glömt att ta ut soporna. Nej fyyyy!
Sen är det ju allt annat. Saker ska plockas bort, inga tallrikar eller bestick får vara smutsiga, sängen ska helst vara nybäddad. Herre vad mycket det är!!!
Hur skönt hade det inte varit att va barn igen och enkelt bara kunnat vika in kläderna i garderoben (det var inte bara då, utan även nu med, haha) och lägga leksakerna i sina lådor?

En vän till mig har lyxigt nog hemstädning 2 dagar i veckan (hur han som är student har råd med det förstår jag då inte). När vi pratade om just det här tipsade han om det företaget han använder - Städgiganten.
Dom har dessutom just nu ett erbjudande där man får testa en städning gratis plus att man får en flaska allrent (tack säger i alla fall min student plånbok, haha), och jag funderar seriöst på att testa. Richards bror har ju faktiskt en extranyckel hem till oss.
För hur underbart hade det inte varit att få det fixat tills vi kommer hem??

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin