Taking a treewalk

Att den här resan snart är slut känns inte riktigt okej. Var har dom här veckorna ens tagit vägen? Visserligen har jag fått se så otroligt mycket, men ändå. Jag vill se så mycket mer! 3 heldagar är vad jag har kvar innan på Fredag påbörjar min resa hem till November-trista Sverige igen.
Idag har jag haft min sista dag här i Rotorua. Part 2 utav resan skulle man nästan kalla det. Så det jag har kvar nu är mina sista dagar i Auckland, vilket jag verkligen ser fram emot. Det jag egentligen vill se är naturen här men utan bil och utan internet (jag kan boken en uber dit men inte hem...) är jag oerhört handikappad. Så nu ser jag verkligen fram emot lite storstadsliv.
Igår fick jag i alla fall se mer av naturen och framför allt ännu mer Redwood skog. När jag satt på Aucklands flygplats och väntade på planet till Napier hade jag ingen som helst aning om att jag ville göra här på Nya Zeeland. Så jag satte mig med en gratisguide och började kika. Rätt snabbt hittade jag en bild jag fastnade för, en bild av Tree-walken i Rotorua. Och det var cirka där jag bestämde vart jag skulle.
Och igår var jag där och fick uppleva det. 20 meter upp bland Redwood-träden var det 700 meter utav hängbroar från plattå till plattå. Så vackert! Och en sån upplevelse!

Gillar

Kommentarer

Anita,
ser magiskt ut!
siliiins.blogg.se/
megkaup
megkaup,
alltså blir så avis på dina resebilder just nu! ser helt magiskt ut!!! 😘
nouw.com/megkaup
Pia Widlund,
Det är bara att passa på och njuta de dagar du har kvar.
www.piaw.se
artist
artist,
Vad häftigt. Härligt med fin natur ju.
nouw.com/artist
Johannna
Johannna,
Wow vad häftigt 😍
nouw.com/johannna
FSHD Daniel,
Häftiga bilder! 😊
www.fshddaniel.blogg.se
Emmamehrali
Emmamehrali,
Alltså ett ord WOOOOOOOW!!! Dina bilder är ju helt magiska!!!! KRAM <3 <3
nouw.com/emmamehrali
mollysvedin
mollysvedin,
Vilka bilder 😍😍
nouw.com/mollysvedin
Josefin,
Så drömmigt det ser ut! <3
josefinnnilsson.blogg.se
Idamida
Idamida,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin