Taggad på nystart

Jag sitter just nu och är så oerhört sugen på att få inreda komma igång och inreda lägenheten. Jag bor ju hemma hos Mamma och Pappa nu under sommaren, och alltså jag ÄLSKAR detta hus. Enda sen jag var 3 har jag bott där och med åren har vi snart tagit oss igenom och totalrenoverat huset bit för bit. Dock finns det två nackdelar. 1. Det är tyvärr inte fotovänligt (mätt i mina mått, hehe), och nummer 2. så bor jag inhyst nere i källaren. Med sitt murriga, dunkla och något överbelamrade utseende klatchar det liksom lite med min inredningsstil (vitt, ljust, avplockat). Note: Jag klagar verkligen inte! Tvärtom fullkomligt älskar jag att vara hemma och hade inte kunnat vara mer tacksam. Men jag ser tillbaka på de sista bilder jag tog i förra lägenheten och kan verkligen inget annat än längta galet tills jag får sätta upp mina tavlor igen, plocka fram mitt marmorbord (om det nu kommer att få plats) och fylla soffan med mina kuddar.

Dock har jag ju faktiskt ingen som helst aning om hur lägenheten ser ut. Allt jag har är en planritning samt 3 bilder som jag fick efter att ha frågat hon som har bott där nu. Problemet är bara att dom enda bilderna hon hade var på flyttlådorna nu när hon flyttade, så så mycket utav själva lägenheten ser man inte. Men det lilla lilla jag kan urskilja verkar vara väldigt ljust och fint - yay!

Jag är däremot lite splittrad över hela flytten.
Å ena sidan har jag lite lätt panik över att ska hyra en lägenhet. Det har jag inte gjort på över 3 år. Då hade vi ett badrum med en äcklig blå platsmatta och jag hade total panik över att inte kunna göra något åt det. Efter det har jag bara bott i lägenheter vi äger där vi kunnat renovera och fått göra vårat hem till det vi vill ha. Men nu är jag tillbaka till att inte kunna fixa något utan att kasta pengarna i sjön.
Å andra sidan ser jag verkligen fram emot att få göra hela studentgrejen, vilket jag inte har gjort innan. Med sambo, bostadsrätt, jobb, sparkonto osv har jag haft mer utav ett "riktigt" liv utanför. Men nu ska jag äntligen få göra hela grejen med studentetta, i ett studentområde, med en klasskompis som också bor där. I framtiden kommer jag att kunna säga I min lilla studentetta eller Under min studenttid så... eller När jag gick på KTH bodde jag i ett riktigt studentområde där... Som jag ser fram emot det!

I år ska jag vara student på riktigt! I år ska jag få mitt egna lilla boende! I år ska jag fokusera på att vara jag och på att leva livet! Nog för att jag inte vill att sommaren ska vara över, men jag måste säga att jag är sjukt taggad på höst och nystart =)

Gillar

Kommentarer

moasiim
moasiim,
Tvekar inte på att det kommer bli helt underbart för dig - nya dörrar öppnas i samband med flytten till studentlägenhet!! Ser såå mycket framemot att inläggen och förhoppningvis bilder du kommer dela med dig av från den!
nouw.com/moasiim
Yasmine,
Jag hade en blå matta på min toalett i Halmstad och jag tyckte inte om den, men samtidigt så var den en del av min första egna lägenhet så jag ignorerade den tills jag började tycka att den var charmig! Det kommer bli så bra det här. Du kommer att trivas just för att den är DIN! Bara din och du kan göra precis som du vill och vad du vill i den! 😃 Stor kram till dig vännen <3
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin