Tacksam över att va singel

Good morning guys!

Jag känner verkligen att jag måste sluta planera för tidiga(re) kvällar på jobbet. Eller egentligen kanske fortsätta planera in dom när jag tänker efter. För liksom i fredags när jag skulle hem i tid var det tanken igår att jag skulle traska hemåt efter min sista visning. Men liksom i fredags slutade det med att jag satt på kontoret efter 22 och skrev kontrakt. Så ja, jag kanske borde fortsätta med att försöka gå hem i tid? Haha!

Men ja, månadens 8 kontrakt skrevs igårkväll. Woop woop! Helt galet för att vara ärlig. Och så otroligt kul!! Sa jag inte att Mars skulle bli en bra månad?

Jag hade egentligen tänkt att jag igårkväll skulle skriva ett längre inlägg om lite tankar och reflektioner från den senaste tiden men i och med att budgivning och förhandling kom emellan så får ni helt enkelt vänta lite på det. Istället får ni en liten tacksamhetslista =)

Just nu är jag extra tacksam över:

- Solsken! Ljus! Värme! Vår! (Nuf’ said)

- Mina fantastiska kollegor!! Dom är verkligen världens bästa! Dom ställer upp 24/7, stöttar, peppar och förgyller mina dagar helt enkelt.

- Att alla reality program är igång igen! Fasen vad jag älskar att komma hem efter en dag på jobbet där man konstant måste vara snabbtänkt och smart, och helt enkelt bara kunna starta något och döda lite hjärnceller en stund.

- Att jag är singel. Å ena sidan suger det. Jag saknar att sova med någon, att kramas, att ha någon att prata med om kvällarna osv. Men det är så otroligt skönt att jag kan fokusera på jobbet, inte känna ångest över att jag jobbar över eller press till att komma hem. Jag är stark! Jag är motiverad! Jag är jag!

Vad är ni tacksamma över?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin