Tacksam och älskad

Godmorgon hjärtan! Och godmorgon Fredag! Inte för att det egentligen spelar någon roll för min del. Tvärtom har jag en utav mina två längsta arbetsdagar idag. Först 00:00 till 09:00 och sen börjar jag 19:30 ikväll igen. Men som jag skrev igårkväll så kom min älskade syster på den briljanta idén att jag kan få låna hennes hytt under tiden som hon jobbar. Så såfort vi lägger till i Visby igen smiter jag upp och kryper ner i sängen. Hur härligt?

Jag kom förresten på att det nu var ett tag sen jag skrev en tacksamhetslista. Och vad vore väl en Fredag som denna utan det? Så den här veckan är jag lite extra tacksam för:

- Era helt otroliga kommentarer! Att logga in här på morgonen gör verkligen min dag. Jag tror verkligen inte att ni förstår vilken kärlek och lycka ni sprider. Så tack!!

- Mörk choklad! Need I say more?

- Att jag har lyckats checka av så mycket utav mina punkter som jag ville hinna med både under sommaren men också nu innan jag lämnar Gotland. Jag har tagit mig själv i kragen och gjort så himla mycket jag är så tacksam över, som annars bara hade kunnat glida mig förbi.

- Dagar jag lyckas äta med balans. Som jag skrivit innan så har jag haft ett väldans problem på sistone med att jag äter alldeles för mycket, inte alls är hungrig och skippar nästa måltid, dippar och äter skräp, äter för lite middag, vaknar vrålhugrig och än en gång trycker alldeles för mycket frukost. Så dagarna jag lyckas äta med balans, typ som igår, får mig att må så bra! Kan vi snälla be för att jag snart kommer att hitta den balansen varje dag igen?

- Min älskade Mamma! Och resten utav min familj med såklart, men Mamma lite extra just den här veckan. Hon är en utav världens i särklass mest omtänksamma personer och dessutom oerhört finurlig. Så bättre hjälp med flytt och lägenhet hade man inte kunnat få. För att inte tala om att hon är min Älskade Mamma och är den som tröstar mig genom vått och torrt <3

Vad är ni lite extra tacksamma över?

Gillar

Kommentarer

Alicia
,
Är också tacksam för min mamma, hade inte klarat mig utan hennes hjälp när alla mina saker blev stulna i Paris i veckan!
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Du är så himla vacker att jag smälter!!!!
nouw.com/lindaviktoriaaa
SimonAndersson
SimonAndersson,
Dina tacksamhetslistor är härliga att läsa 😊
nouw.com/simonandersson
4foodies
4foodies,
Åhh vilken härlig lista! Blir själv så glad av alla dina inlägg💕
nouw.com/4foodies
Emmamehrali
Emmamehrali,
WOW så fin måste nästan vara förbjudet ???!! Hihi KRAM 💕
nouw.com/emmamehrali
artibus
artibus,
Såg denna bilden på dig på instagram och kände bara WOW WOW WOW!!! Vilken vacker pingla du är hjärtat! Underbart att få sova i hennes hytt mellan passen ju! Vilken vacker lista, älskar hur du hyllar din mamma så där. Jag är tacksam över dig Matilda, du är så go, snäll, vacker och jag är stolt över att vara din vän! Snart får jag krama om dig ordentligt!! <3 <3
nouw.com/artibus
Yasmine,
Mammor är verkligen något speciellt! Och du är värd all kärlek du får, för du är grym på att dela med dig utav din! <3 KRAM
yasmissy.blogg.se
amandasääv
amandasääv,
Så fin du är😍 Kram<3
nouw.com/amandasääv
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Älskar tacksamhetslistor!!<3
nouw.com/fannybjerenius
malinkirstine
malinkirstine,
Men dina ögon!!!!! Lever för dom! Så fint inlägg dessutom - tacksam ska man alltid vara <3 Kra
nouw.com/malinkirstine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin