Tacksam i tunga livsperioder

Hej finaste hjärtan!

Hoppas ni haft en fin start på helgen! Min var så bra den kan vara under rådande omständigheter. Igårkväll kom min älskade familj in till stan så att vi kunde få vara tillsammans. Vi köpte med oss take away hem till min syster där vi alla 5 klämde oss in på hennes 18 kvadrat. Så mysigt och ovärderligt att få vara tillsammans. Jag är verkligen så otroligt tacksam över dom, över att vara född i en familj jag älskar och som älskar mig.

Just det, tacksamhet, är något jag reflekterat mycket över de senaste dagarna. Så varför inte passa på att slänga in em tacksamhetslista?

- Personerna i min närhet. Min älskade familj, mina otroliga vänner och mina fantastiska kollegor. De omtänksamma meddelandena har kommit från håll och kanter jag inte ens kunnat föreställa mig att de skulle komma ifrån. Och stöttningen från mina kollegor när beskedet kom (jag var på jobbet och stannade kvar även på den inplanerade AWn) går inte ens att tacka för.

- Bra hudvård. Min hy har gått och blivit kaos igen (kombination av ändrat klimat och lite mycket skräpmat?) och inget slår ju då när man hittat dom där produkterna som gör ren magi.

- Mysiga fikor, glas på stan och middagar med favoriterna i mitt liv. No more words needed.

- Sovmornar. När jag var 18 bestämde jag mig för att sluta med dom. Jag satte alltid (alltid!) alarm på morgonen och gick upp i tid. Å ena sidan vill jag fortfarande göra det. Å andra sidan sover jag mindre under veckorna och behöver dom verkligen. Så thank God för mina älskade lördagsmornar i sängen!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin