Tacksam för djävulen på min axel & karriärs tips

Jag delar nästintill allt i livet med er. Både highs and lows. Emellanåt så öppet och rått att jag kan få lite ångest. Inte över det jag skrivit för jag tycker att jag har en rätt så bra balans mellan personligt och privat, utan över energin jag sänder ut i exempelvis ett inlägg om hur deppig jag är. Samtidigt vet jag att det också uppskattas att man visar verkligheten så som den där, och det är därför jag gör det.

Men det gör också att jag vill skicka med er all livets pepp och energi när jag har det - och idag är en sån dag!

Nämen kan vi ta en stund för den här Fredagen? Efter min morgonpromenad och frulle hade jag ett långt samtal med min syster Isa som gav mig så sjukt härlig energi. När jag sen satte mig med C-uppsatsen var det flera tidigare problem som släppte. Jag tror inte att ni förstår hur skönt det är?

Men bäst utav allt - dagens löptur. Just nu känner jag sån otrolig inspiration och pepp till att ta tag i min framtida karriär. Här kommer ett tips till er alla som också känner er lite peppade och drivna: Podden Embrace Her. Har ni hört talats om den? Det är en kortare poddserie (runt 20 avsnitt) med Ellinor Löfgren och Sanja Tegeltija som pratar om hur dom som unga tjejer gjort karriärer för sig och langar sina bästa tips. Hittills har jag bara lyssnat på 4 avsnitt men det är hur inspirerande som helst. Vi snackar till den grad att jag helt glömde bort att lyssna på min löpapp om hur långt jag hade sprungit och plötsligt hör jag bara ...distance 10 kilometers. Kanske dags att vända då, haha? Där snackar vi verkligen runners high. Som outro kom den här låten på:

... och jag inser då att jag stor-ler samtidigt som rösten meddelar 21 kilometer precis när jag svänger in på min gata. Då började jag ifrågasätta vem jag är? Vem tusan ler med hela fejset efter att ha sprungit en halvmara? Och det sjukaste är att jag hade lätt kunnat fortsätta springa. Tack och lov hade jag en liten röst i huvudet som sa åt mig att det inte är rimligt, haha!

En utav de absolut bästa känslorna jag vet är att vara produktiv (antagligen därför jag mått så dåligt på sistone). det kan vara något så enkelt som att tvätta (check på den) eller något större i stil med att skriva klart en uppsats (tyvärr inte check på den). Så känslan just nu, efter att under dagen ha tvättat, skrivit, svarat på mail och potentiellt landat 4 fantastiskt roliga samarbeten, hört av mig till min chef (vilket jag blev inspirerad till att göra under löpturen, haha), bokat båtbiljett och tagit hand om mina stackars fötter med både fotbad och hemma-pedikyr. Mm, mm, mmm! Dessutom är grillen tänd, kycklingen i marinad och hela familjen samlad runt omkring mig. Livet! Hoppas verkligen att jag lyckas dela med mig lite utav den energin jag har just nu, för det förtjänar du verkligen! Så ha nu en underbar Fredags-kväll <3

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men är du en robot?? 21 km?? Sinnes
nouw.com/johannagrahn
Linnealiebig
Linnealiebig,
☺️☺️☺️👍🏻 grym!
nouw.com/linnealiebig
Soffiaz_85
Soffiaz_85,
carroat
carroat,
Wow, du är så grym! Tack för poddtipset också! 😍
nouw.com/carroat
happyM
happyM,
Men vänta va??? 21 kilometer??? Sjukaste jag hört!! Wow så grym du är!! Skulle nog inte orka springa 1km haha ❤️ Kram
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin