Tackar för mig

Det var det. Ytterligare en vecka som har passerat. Min första som 24 år. Och vet ni vad? Fortsätter det så här kan jag verkligen leva med det (inte för att jag har så mycket val, haha). Jag är dessutom så glad att jag har fått dela den med er som Veckans blogg. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå det. All kärlek, alla stöttande ord, ALLT! Tusen tusen tack för det, och hoppas verkligen att ni vill fortsätta följa mig.

Ni vet väl att ni hittar mig på:

- Instagram som matildaberlin
- på bloglovin (HÄR )
- på Nouw (HÄR - and no shit, haha)

Jag har precis kommit hem från gymmet, tänt en massa ljus och ska snart hoppa i duschen. Idag har varit en sån där riktigt härlig dag. Till och börja med hämtade jag ut min kamera som jag vann från Olympus (ni kan läsa mer om deras event HÄR) - och jag freaking älskar den. Jag hann typ ta tre bilder innan jag var tvungen att springa iväg till tunnelbanan, but so far, mm-mm-mm!!

Halva dagen har jag sen varit inne och jobbat som visningsvärd tillsammans med en utav som mäklarna jag kommer jobba med sen när jag är klar. Hur kul?? På den enda visningen hade vi nästan 40 sällskap, så jag har typ inte gjort något annat än att lett, skakat hand och tagit nummer. Underbart!
Efter det mötte jag upp en vän för en kort promenad, men som landade på nästan 2 timmar. Ni vet hur det blir när man bara pratar och pratar och pratar. Än en gång, underbart! Först när jag insåg att jag var tvungen att skynda mig till gymmet insåg vi att vi hade gått från Östermalm och hela vägen till Söder, haha! Och nu sitter jag här, med skakiga muskler, fylld på endorfiner och redo för en ny vecka =)

Hur har eran Söndag varit??

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Varit helt magiskt och speciellt att få följa dig denna vecka, veckans blogg alltså. Så värd det gumman, lika mycket som att du vann kameran! <3
nouw.com/artibus
ByAlma
ByAlma,
Det har varit jättekul att få ha följt dig denna vecka. Kram på dig❤️
nouw.com/byalma
Jozzie
Jozzie,
Så fina bilder ❤️
nouw.com/jozzie
melindasport
melindasport,
Lillymihlte
Lillymihlte,
SOm du har varit värd titeln om "Veckans blogg" hjärtis! <3 Och så himla värd vinnare på kameran, vilka bilder vi kommer få ta del av nu (som vi i och försig redan gör här inne hos dig) <3 Stor kram fina Matilda-tjejen!!
nouw.com/lillymihlte
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Låter som en toppen söndag! Kram finis<3
nouw.com/mayamolanderz
adelinaadelina
adelinaadelina,
Du förtjänade verkligen att vara ”veckans blogg” fina Matilda! <3
nouw.com/adelinaadelina
Emmamehrali
Emmamehrali,
SÅ sjukt roligt att du vann kamera! ÅH vad mysigt det ser ut nu hemma hos dig!!! Vad roligt att vara med mäklare nu så spännande!! 😍
nouw.com/emmamehrali
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Låter underbart<3
nouw.com/fannybjerenius
linndossing
linndossing,
Så jäkla grymt att du vann kameran, det förtjänar du om någon!! Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin