Tack sociala medier!!

Innehåller affiliate-länkar

Konstaterandet utav att släppa allt det där som bara tar energi gjorde mig verkligen så gott! (Missade ni det inlägget är det bara att scrolla ned lite). Den här dagen har verkligen varit så bra! Vädret imorse var så underbart att både jag och Mamma (oberoende utav varandra) kom tillbaka från våra promenader och sa att det påminde då mycket om när vi var på Malta. Vidare har jag känt mig så himla bra i kroppen idag. Energifylld (vilket resulterade i ett grymt styrkepass här hemma), inget småätande utan bra måltider, fräsch (efter träningen sminkade jag mig för första gången på typ 2 veckor) och bara allmänt glad.

Tröja HÄR // Jeans HÄR

Jag tror att det är en liten kombination utav att släppa/stänga ute dom människorna som de senaste dagarna totalt dränerar mig på energi på ett eller annat sätt, och att aktivt ha sökt mig till personer som tvärtom gett mig en massa positivitet.

I Söndags bestämde jag mig lite halvspontant att acceptera @lindaviktoriaaa erbjudande om att ha lite telefonsällskap på promenaden (något jag tidigare inte vågat eftersom att 1. vi aldrig har haft någon mer kontakt än via sociala medier, och 2. jag är sjukt telefonrädd, haha). Och alltså ni förstår inte hur glad jag är över det! Vi pratades vid i över en timme och när vi la på var jag verkligen helt fylld med energi.

Och som att det inte var nog letade jag upp energi-boozt nummer två. Jag såg på instagram att @alicemalmstrom var nere på ön och bestämde mig för att fråga om vi inte skulle ta en promenad i solen. Så det gjorde vi i eftermiddags. Så. Himla. Underbart!
Vi har heller inte någon som helst kontakt mer än via sociala medier, så jag ska erkänna att jag var sjukt nervös. Men än en gång är jag så himla glad att jag vågade och också så otroligt tacksam över, framför allt bloggen, som fört mig samman med sånna otroliga människor. För precis som Linda så var Alice en helt otroligt energispridande person. Man kunde liksom inte vara annat än glad när man gick därifrån. Underbart!!

Så för att sammanfatta - idag har varit en riktigt bra dag! Och än en gång kan vi väl tillsammans bestämma oss för att släppa allt sånt som är negativt? Uppenbarligen blir livet så mycket härligare då =)

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Men HELT SERIÖST HUR JÄVLA FIN ÄR INTE DU???? <3
nouw.com/malinkirstine
cjulias
cjulias,
Wow fina du <3
nouw.com/cjulias
Mirre,
Ohh så skönt att få känna sig glad. och skön tröjan ser ut
sweetwordsbymirre.com
Liv,
Vilken härlig outfit!
Vad härligt att hitta människor som ger dig positiv energi - det är ju så otroligt viktigt!
ambivertaliv.blogg.se
Mammatillthea
Mammatillthea,
linndossing
linndossing,
Sociala medier är underbart! Du är så himla fin vännen <3 Kram
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorogn vännen! Men herregud vad fin du är, wow! Du är verkligen grym både framför och bakom kameran! Gud vad härift att få prata första gången med varandra på telefon, det är en speciell känsla minst sagt. Tänk vad tacksam man är över sociala medier, alla fina människor man lyckas träffa. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åh alltså alla fina kontakter man kan få här i bloggvärlden är verkligen sååååå fantastiska ♥️ Stor kram ♥️
nouw.com/happym
Jasmine,
Vilka härliga bilder på dig! Fint att läsa att du har fått energi av dagen. Fortsätt ta vara på dig. <3
Kram
rosanatt.blogg.se
hilmak
hilmak,
Men åh va härligt det låter!! <3
nouw.com/hilmak

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin