Tack för mig

God morgon!

Jag sitter vid köksbordet här hemma hos Mamma och Pappa. Sista morgonen här, för redan i eftermiddag bär det av hem mot min älskade storstad. Det är tyst och mörkt och regn som börjar falla utanför. Jag har precis tränat, duschat och nu krupit upp här med en färsk kopp kaffe framför datorn och dagens jobb. Jag publicerade en ny lägenhet som på gång igår och det har kommit in lite intresseanmälningar jag skall ringa på. För att inte tala om att jag ska ta tag i allt jag ligger efter med (läs prokrastinerat under tiden som jag varit hemma). Vad fint det är med kaffe ändå, på tal om ingenting. Tack till den som kom på det. Jag gick hela dagen igår utan koffein och det märktes tyvärr. Satan vad trött jag var. Jag gillar inte alls att känna att jag är beroende av det för att komma till min normala energinivå, så jag borde egentligen sluta. Men det är ju kaffe det handlar om. Smaken, doften. Kaffe. Nej, det får nog va.

Idag bär det som sagt av mot min älskade storstad igen. Än en gång känns det så otroligt skönt att jag känner att jag är klar här. Missförstå mig inte. Jag fullkomligt älskar den här ön och det kommer alltid att vara hemma för mig. Men jag skulle absolut inte vilja bo här för tillfället. Det är liksom lite för trångt, ohändelserikt och avskilt. Jag behöver stimulansen och möjligheterna som finns i en större stad. Friheten. Då är det verkligen perfekt att ha hjärtat på två ställen. Att kunna komma hem till Gotland och njuta för att sen komma hem till Stockholm och söka möjligheterna.

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin