Tack för allt bloggen

Godmorgon hjärtan! Idag vaknar jag med så mycket mer energi än de senaste dagarna. Lite ångest för helt ärligt så pluggade jag ingenting alls igår. Jag tror faktiskt att det var första gången ever under någon utav mina tentaperioder på KTH. Men jag kände bara hur min hjärna skrek NEJ! och som dagen föll sig så råkade det bli en återladdningsdag. Och en riktigt bra sådan!

Den ursprungliga planen var: vakna, frukost, gym, lunch-dejt med @linndossing och sen plugga i typ 5 timmar.

Men när SATS Hötorget skrev till mig strax efter 23 och frågade om jag kunde vicka en BodyJam blev det istället: morgonpromenad, öppna nya datorn (ihhhh!), möta upp Linn och hennes fantastiska syster, fota ett samarbete (tror aldrig att det gått så snabbt och smidigt och blivit så bra tidigare, så TUSEN TACK!), luncha, shoppa, teacha en GRYM BodyJam och sen åka hem fylld med energi.

Inget plugg igår betyder det dubbla idag. Men efter gårdagens riktiga energi-boozt så är jag redo. Jag menar, bara se på Linn. Bara se på hennes fantastiska syster Sofie. Bara se på lunchen på Holy Green. Hur kan man liksom inte vara booztad? Som jag skrev på min insta igår så är jag så otroligt tacksam för sociala medier (framför allt bloggen) som har gett mig chansen att lära känna sånna otroliga personer. Utan den hade jag exempelvis aldrig träffat Linn. Tacksamhet är ordet!

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, säger detsamma. Tack bloggen för allt och för sig och Linn. Ni är helt underbara<3
nouw.com/emmeliesehlin
Johannagrahn
Johannagrahn,
Holy Greens sallader är to diiiiie for, yes!!
nouw.com/johannagrahn
Anita,
Men wow, så gott 😃 😃
siliiins.blogg.se/
Pia,
Visst är det kul att blogga. Nya bekantskaper kommer hela tiden!
www.piaw.se
linndossing
linndossing,
Men alltså jag är så glad över dig!! Du är fantastisk och jag kommer länge leva på gårdagen. Så glad över bloggen som fått mig att lära känna dig <3 Puss!!!
nouw.com/linndossing
malinhardstahl
malinhardstahl,
Åh så mysigt med en lunchdejt! Salladerna ser ju bara för goooda ut.. <3
nouw.com/malinhardstahl
Angelica,
MUMS, vad gott och mysigt med kompisdejt!
angelicawahlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin