Tack corona för detta nyår!

Vet ni vad jag tror att hela corona-situationen förde med sig? Ett helt nytt lugn som vi alla behövde. Under alla dessa år planerar man, ser fram emot och sätter upp världens förväntningar på alla högtider. Framför allt nyår. Men helt plötsligt har vi alla satts i en båt där man inte ens kan planera för morgondagen utan att vara beredd på att allt kan förändras. I år behövde man inte ens ha någon FOMO för det fanns inte en enda stor fest att missa. Och skulle man vara inbjuden på den hade man (i alla fall jag) inte ens velat gå.

Jag måste säga att jag, i min roll som head of decoration, känner mig rätt så nöjd med dukningen. Det felvända "N"et är jag dock helt oskyldig till. Min älskade syster behöver uppenbarligen en kurs i hur man skriver alfabetets bokstäver, haha!

Jag och Isa hade så svårt att besluta hur vi skulle göra. Kan man fira? Ska man fira? Med vem? Hur många? Vi landade i alla fall i att vi skulle fira. So needed! Så vi drog ihop våra närmsta vänner som här på Gotland ingår i "våra utvalda" och styrde fin-middag här hemma hos oss.

Helt ärligt kunde det inte bli bättre. Vi lagade alla mat tillsammans. På menyn stod:
- Toast skagen (var det ens någon annan i hela Sverige som åt något annat till förrätt?).
- Smördegsinlindad fläskfilé med hasselbackspotatis och rödvinssås.
- Pannacotta och citronpaj.

Sen har jag ju världens bästa syster med som satte ihop en helt otroligt rolig 5-kamp. Varje gren var inspirerad av ett TV-program. Bland annat körde vi Bäst i test med utmaningar, Kockarnas kamp med ett smaktest (i detta fall av olika öl-, cider- och spritsorter) och Nyheterna med ett quiz om årets händelser. Så otroligt kul!!

Och det bästa av allt var att vi verkligen var tillsammans. Det fanns inte ens en tanke på att någon skulle vidare till någon annan, att man skulle ut till någon klubb, ut på stan och röja eller liknande. Nej, vi alla uppskattade verkligen till tusen att få vara där tillsammans, klä upp oss (för när gjorde man ens det sist) och faktiskt så fira. Så tack corona för det! Nu är jag dock så redo för 2021, so let's do this!!

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Vilken härlig kväll och så smart med tävlingarna! Den sparar jag! God fortsättning, kram<3

nouw.com/emmeliesehlin
oliviakulpakko
oliviakulpakko,

Ååh vilket fint nyårsfirande! ❤️ Gott Nytt År Matilda! ☺️ Kram!

nouw.com/oliviakulpakko
Nellaroc
Nellaroc,
Håller med, det blev mindre stress inför jul och nyår, väldigt skönt! <3 Och vilket fint nyår du hade! kram
nouw.com/nellaroc
happyM
happyM,

Men åh gud vad kul tävlingarna låter, så himla smart!!! ❤️

nouw.com/happym
louisekihlgren
louisekihlgren,

Låter som en superkväll, gott nytt år 😊

nouw.com/louisekihlgren
Jasmine,

Vilket fint sätt att fira in det nya året på! <3
Önskar dig ett gott nytt år 2021.
Kram

rosanatt.blogg.se
Josse
,

Åh berätta mer om tävlingarna? Var fick hon idéen/materialet från? Låter ju superkul 😊

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin