Tabu-belagt att vara singel?

Innehåller affiliate-länkar

Vet ni vad? Jag mår SÅ bra! Jag tänkte spara det till veckans lista och VECKANS KÄNSLA, men jag kunde inte riktigt hålla mig så ni får ta en liten repris på det på Söndag igen, haha! Men äntligen kan jag svara Bra på frågan hur jag mår, och inte bara Okej. Visst, jag har fortfarande inte The time of my life, jag går inte på några rosa moln och jag har fortfarande svårt i att ta tag i sms, DMs, kommentarer och mail. Men jämfört med hur jag har mått, så mår jag bra. Stockholm, mina vänner, rutiner, lägenheten, jag - allt!

Hur snyggt är inte mitt nya skal btw? Använd koden Matildaberlin20 så får du hela 20% hos iDeal of Sweden

Jag trivs verkligen så himla bra här i Stockholm! Här kan jag vara den jag vill vara och inte den personen som folk har en bild utav att jag "ska" vara hemma på ön. Trots att det inte ens har gått 2 veckor har jag kommit in i och fått så bra rutiner. Det sägs ju att det tar 4 veckor innan man själv ser resultat på både vanor och sin egna kropp när man lägger om sin livsstil, men jag ser det fasen redan nu. Förändringen? Mer vardagsmotion och betydligt mer mat. En lagom stor frulle (och inte en för 5 pers) har gjort att jag är hungrig vid lunch, äter en ordentlig lunch (och inte bara en liten sallad), vilket gör att jag inte äter skit på eftermiddagen utan ett bra mellis, som i sin tur gör mig hungrig på kvällen och till skillnad från innan gör att jag inte lägger mig dödshungrig och trycker frukost för hela veckan i en sittning. Den onda cirkeln är över!

Lägenheten börjar också bli en lägenhet och inte bara ett förråd, sopdip, dump (kärt barn har många namn). Jag lovar att det kommer att komma bilder snart! Men det gör att jag verkligen börjar känna mig hemma - och jag trivs. Jag trivs verkligen i att vara själv.

Jag pratade förresten med min bästa vän Agnes om det för ett tag sen. Att vilja vara ensam, att vilja vara singel. Hon trivs sjukt bra i det, något jag med börjar göra. Jag har varit singel i snart ett halvår nu. Eller mer rätt är kanske att säga 1,5 månad. Tiden fram tills slutet utav Juli handlade enbart om att överleva livet på autopilot. Det fanns liksom inte på världskartan att ens se på en annan kille. Och jag kan väl inte riktigt säga att jag har varit ute och levt singellivet nu heller. Men jag är själv. Jag är jag! Det trivs jag enormt bra i. Och just det är nästintill tabu-belagt. Agnes som ofta säger det får nästintill alltid en reaktion där killarna ifrågasätter varför hon är så negativ till förhållanden, langar en känsla utav att tjejer ska vilja vara tillsammans med någon och säger att den enda anledningen att hon vill vara singel är för att ligga runt. Men grejen är att det är SÅ mycket mer! Man blir starkare i sig själv, livet är mer kravlöst, man bestämmer själv och man tvingas att vara med sig självt på ett helt annat sätt. Och just det fullkomligt ÄLSKAR jag just nu! (Klipp till att jag imorgon går ut med att jag har träffat en kille, hahaha! Nej då, singel-Matilda is here to stay).
Så ja, just nu mår jag BRA!

#bestofnouw #nouwoutift

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Härligt att höra att du mår bra! 😊 Jag vet knappt ens vad ett förhållande innebär då jag aldrig har varit i något seriöst, haha! Jag trivs jättebra med att vara singel och själv! 🙌🏼
nouw.com/tessbjork
Elin,
Alltså hur himla härligt inlägg och vilken go feeling jag fick nu! Alltså fina människa - du är så bra! <3 KRAM
elinelmersson.se
Denisealice
Denisealice,
Underbart att få läsa! <3
nouw.com/denisealice
Lillymihlte
Lillymihlte,
Vilken inlägg från en riktig superwomen! Det gör mig så otroligt glad att läsa hur bra du mår nu, hur du sätter rutiner och känner dig stark i dig själv och den du är - åh! <3 Håller helt med dig i det du skriver om att singellivet är så tabu-belagt - why?! Förstår verkligen inte, som man blir stakr i sig själv och kan älska sig själv p ett helt annat sätt utan en partner! <3 All kärlek till dig vännen, du är grym!!
nouw.com/lillymihlte
Pia Widlund,
Jag är singel och har tröttnat på det, men det gäller att hitta den rätta.
www.piaw.se
Yasmine,
Jag älskar att vara singel just för att jag inte behöver ta hänsyn till en annan person och kan göra precis vad jag vill! Såklart vill jag ha en kille någon gång, men jag har ingen stress 😃 Jag är sååååå glad för din skull att du börjar må bättre igen, det är du så värd! Kram <3
yasmissy.blogg.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Tycker det är helt okej att vilja vara singel! Att få prioritera sig själv och endast sig själv, göra saker utefter vad man själv vill göra!
nouw.com/celinelundqvists
isabylund
isabylund,
men EXAKT så, vad är greje med att hela tiden behöva försvara sitt singelskap?! Får ofta den där "du kommer hitta nån snart" kommentaren, som att det skulle vara mitt största mission i livet att hitta en partner. Näee jag är himla nöjd singel faktiskt 😊 Blir så glad att läsa om ditt mående med finis <3
nouw.com/isabylund
KristinaPosteby
KristinaPosteby,
När man väl har ”lärt sig” att vara singel så är det inte så farligt som det kanske känns i början när man gjort slut med någon. Precis som du skriver: man får lära sig att vara med sig själv eftrsom man blir tvingad till det och man bestämmer själv vad man vill göra. Det är inte så farligt, faktiskt väldigt härligt!
Nu är jag ju inte singel, men jag vet hur det var för mig när jag var det 😊 kram!
nouw.com/kristinaposteby
ineees
ineees,
Åh, älskar det här inlägget!! Blev precis själv singel och så som det är just nu trivs jag verkligen med det. Det känns som om jag har massa energi kvar till mig själv och det får allt i livet att rulla på mera. Många liksom kommenterar på det, som om jag ”borde” gå och träffa någon igen men känner helst att nej tack, det är inte läge just nu och jag trivs med att ha det såhär. Skönt att läsa om någon som relaterar, tycker den här förhållandehetsen är så överdriven ibland<3 Kram!
nouw.com/ineees

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin