Ta mig på upptäcksfärd

Stockholm är verkligen så stort och litet på samma gång. Innan jag flyttade hit var min bild av Stockholm ungefär lika med Drottninggatan. Självklart hade jag varit på andra ställen med, men det var bara där jag själv hittade. Och knappt det, haha!
Så nu tycker jag det är så himla kul när jag lyckas lägga en ny pusselbit i mitt översiktspussel. Typ som idag när jag var hemma hos en kompis och pluggade och på hemvägen konstaterade att aha, det här är alltså Torsplan. Eller jag under träningsutbildningen plötsligt fick en liten bild av Södermalm. Som jag längtar efter varmare temperaturer och att kunna gå runt på upptäcktsfärder =)

Idag är förresten en sån dag jag verkligen får ge mig själv en stor klapp på axeln. Så många timmar aktivt pluggande av ett ämne jag ärligt talat inte gillar, va länge sen jag fick till. Och imorn ska jag va minst lika produktiv! Så heja Matilda!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

kovacevic
kovacevic,
Heja dig och ditt pluggande! Så duktig 😊 Själv har man inte ens kollat igenom böckerna inför nästa veckas prov, haha <33
nouw.com/kovacevic
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha! Brukade va sån, men nu jäklar orkar jag inte stressa haha! Kram finaste <33
nouw.com/matildaberlin
deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Stockholm är verkligen en underbar stad ☺️ duktig du är så fått till plugget, verkligen en härlig känsla! kram <3
nouw.com/deniseeelarsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TUSEN tack sötaste vännen <33
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin