Svåraste frågan just nu

I samarbete med Olka

Vet ni vilken den absolut svåraste frågan i mitt liv för tillfället är? Okej, bortsett från Vilken är din favoriträtt (<--- helt omöjlig att svara på ju, haha). Det är Vad önskar du dig i julklapp Matilda? Jag försökte vara duktig och påbörja en lista i tid eftersom jag visste att den här frågan skulle komma. Problemet är bara att jag har råkat köpa alla grejerna själv, hehe. Dumt? Ja, men ibland springer man bara på sånna bra dealar att man inte kan låta bli det. Så ja, nu står jag här med en tom lista.

För mig är det jätteviktigt att julklapparna inte bara bli bara-för-att-klappar. Sånna klappar kan man verkligen strunta i. Nej, för mig ska dom verkligen betyda något.
Den absoluta drömmen vore att få en riktig överraskning, och allra helst en upplevelse. Det är liksom inte konstigt att det var årets julklapp 2008.

Det behöver egentligen inte vara något stort, utan kan vara en överrasknings-roadtrip med härliga stopp och kanske god mat. Men har man lite större budget vore det ju helt otroligt att få en oförglömlig upplevelse. Till exempel en fotbollsresa. Nu är jag visserligen ingen riktig fotbollsfantast, men trots det skulle jag hoppa av lycka om jag fick en. För förstå hur magiskt att åka någonstans, få se ett nytt ställe och uppleva den där otroliga gemenskaps-känslan som uppstår bland supportrar. MAGISKT!

Jag betvivlar dock starkt att jag kommer få något sånt i julklapp. Snarare vet jag det med tanke på att vi systrar har satt en budget på 500 kronor och jag inte har någon partner i år, haha! En av nackdelarna med att vara singel jag inte har tänkt på förens nu. Det kanske helt enkelt får bli så att jag får ge mig själv en riktig överraskning (hur det nu ska gå till?). God Jul Matilda, önskar Matilda! Eller så får jag helt enkelt sänka mina önske-mål lite. Har ni några tips på vad jag ska önska mig?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin