Svar om Fransförlängning

Jag fick en kommentar igår om det här med fransförlängning, så jag tänkte att jag kunde ta och dela med mig lite granna =)

Så fin bild på dig, och mycket roligt som ska göras, hur länge har du gjort dina fransar? jag har aldrig gjort och funderar på att göra, tycker du det är värt, finns det några nackdelar du vill dela med dig av? :)

Som ni kanske vet är jag 100% hooked och har varit det i snart två år. Jag tycker verkligen att det är såå värt det! Att slippa sminka sig på morgonen, slippa peta mascaraborsten i ögat och vara tvungen att göra om det när man är som mest stressad (vi har alla varit där!), att slippa svarta ringar under ögenen när det regnar, när man badar eller tränar, och framför allt - att slippa ta bort det på kvällen. Såå skönt!

Den största nackdelen enligt mig är att det kan vara svårt att hitta någon fransstyleist som faktiskt är bra. Jag började hos min underbara frisör när hon utbildade sig men efter att hon flyttade från ön har jag haft en del problem.

Tjejen jag gick till efteråt var duktig men tillslut kunde jag tappa setten två dagar efter att dom gjordes… Så jag gick till en annan tjej (på salong) som var värdelös och skadade mina fransar ordentligt, vilket tjejen efter det påpekade. Hon hade tillslut problem med att hitta tider för mig, tjejen efter det flyttade till Stockholm och efter det hittade jag min nya fantastiska franstjej.

Enligt min erfarenhet är hemmatjejer oftast bättre än dom på salong, så var inte rädd för att testa någon som gör hemma. Men var noggrann med att kolla att dom är utbildade, och kolla gärna deras instagram/facebook för att se lite bilder på vad dom gjort innan.

Hur resultatet blir beror på en massa olika; franslängd, modell, material, böj, singel- eller volymfrans mm. Detta beror mycket på vilken utbildning styleisten har, och helt ärligt har jag gått in och litat på varje tjej jag varit hos och bett dom göra vad dom tror blir snyggast på just mig.
Men det jag vet är att jag personligen gillar singelfransar (en frans per naturlig frans) mer än volymfransar (flera fransar som sitter ihop per naturlig frans) då det ger ett mer naturligt utseende, vilket jag gillar på mig själv.

Fördelen med volymfransar var att jag kunde fylla på ungefär var 5e vecka då man efter att ha tappat hälften av fransarna ändå hade rätt så fylligt kvar, eller hur man nu ska förklara det.
Nu när jag kör singelfransar får jag fylla på mellan var 3e-4e vecka eftersom att jag efter att ha tappat hälften av fransarna verkligen har tappat halva utseendet. Förstår ni eller är det bara flummigt?
<

Mina fransar nu - som jag ÄLSKAR!

När jag hade volymfransar

Det blev ett väldigt långt svar, hoppas att ni stod ut med det haha!
Men för att sammanfatta så; Ja, jag tycker verkligen att det är värt det men att det kan vara småkrångligt att hitta en bra tjej man är bekväm med =)

Gillar

Kommentarer

Ida,
Skulle vara kul o testa de nån gång 😊
nouw.com/iidaeiinarsson
Matilda Berlin,
Det tycker jag att du borde göra =) Jag fullkomligt älskar det! Kram
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin