Sushi och spya i taket?

Kul känsla när man vaknar på ett ändå helt okej humör, men sen ser en snap från en utav ens vänner som jobbar passet innan en själv där hon berättar att folk lyckats spy i taket. Hur tusan lyckas man med det? Det blåser alltså som tusan och jag ska ge mig ut på dubbla 3-timmars turer över Östersjön. På en båt utan stabilisatorer. Spyturer deleuxe alltså.... Taggad tjej? Nope, not so much!
(Jag vet att jag har klagat en del på mitt jobb senaste veckan. Men tro mig, jag älskar det. I vanliga fall, haha!)

Men nu är det bara 2 dagar kvar. Idag och imorgon. Och därefter kanske en endaste dag kvar här på ön. Så så himla mycket tid är det inte. Därför gick jag, Isa, Mamma och Pappa ut och åt lunch tillsammans. Så himla mysigt! Efter mycket om och men kring var vi skulle gå hamnade vi på Ching Chong. Inte världens mysigaste ställe, eller egentligen godaste, men vem säger nej till asiatisk buffet? Sushi, thairätter, kyckling i röd curry, nudlar, misosoppa, sallad, glassbuffe, fika, vattenmeloner - yeah you got it! Perfekt uppladdning inför resten av dagen! För hur mycket mer mat jag kommer äta är en stor fråga. Då informationen där jag jobbar ligger mitt på båten medan köket och mässen ligger längre fram (där det gungar mer) finns det en risk att jag blir kvar bakom min lilla disk hela turerna.
Nu målar jag upp en mardrömsbild (hellre sätta ribban lågt och sen bli positivt överraskad), men har jag lite (*en j*kla massa) tur har vindarna vänt och havet kanske lagt sig lite. Håll alla era tummar och tår för att det stämmer!
Kram fina ni <3

Gillar