Sun's out, leg's out

Innehåller affiliate-länkar

Söndagar i mitt hjärta! För tillfället är faktiskt alla veckans dagar mer eller mindre i mitt hjärta (älska livet), men Söndagar är ändå lite speciella. Vänta bara på att jag imorgonbitti skriver att Måndagar är speciella - det kommer med största säkerhet komma, haha! Men nu lägger vi istället lite fokus på denna dag.

När jag vaknade imorse var jag riktigt trött. Mina järntabletter har som sagt fått hela mig ur balans, både kropps- och energimässigt. Men till slut tog jag mig upp, snörade på mig skorna och sprang en runda bort till Djurgården. Älskar verkligen att springa på helgen när man har tiden till att göra det för wow vad underbart det är att springa längs vattnet.

Klänning (slutsåld, men väldigt lik) HÄR // Tröja HÄR

Vid lunch mötte jag först upp en tjej som köpte lite saker av mig (ÄLSKA Shpock <-- in och fynda väl!) och fortsatte sen vidare till ett par visningar. Oh yes! Jag är igång och letar. Hur kul? Den ena var inget alls för mig. Den andra däremot älskade jag. Dock kommer den springa utanför min budget på en gång, men kul att se ändå.

Bäst av allt var ju dock när jag sen mötte upp @isabylund för en snabb catch up, aka en take-away kaffe i Kungsan. Jag älskar verkligen hur enkelt allt är med henne! Att ses är inte ett helt projekt som skall bokas in, planeras och sen ta upp halva ens dag. Nej, det bestäms enkelt och kan sen "vara klart" på en timme. Och när man sen går därifrån är man så energi-fylld att man knappt vet var man ska ta vägen. Tacka livet för sånna personer! Och tacka livet för att vi idag bestämde att vi skulle fylla våra liv med fler sånna! Nu ska jag avsluta den här helgen med att laga och äta köttbullar, potatis, lingon och brunsås. Kan det bli bättre? Nej, jag tror verkligen inte det.

Hur har eran Söndag varit?? Bra hoppas jag!

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,
Så underbart att ni fick ihop lite tid! Älskar sådana människor där det inte blir världens projekt att ses! <3 Kram!
nouw.com/aliceemericsson
Linnealiebig
Linnealiebig,
Frulindhamn
Frulindhamn,
Åh men såna människor som bara ger massa energi, vilken glädje 😍❤️
nouw.com/frulindhamn
happyM
happyM,
Såååååå himla fina bilder ❤️ Kram
nouw.com/happym
Mammatillthea
Mammatillthea,
Men alltså wow hur fina är inte ni?? 😃💕
nouw.com/mammatillthea
Emmamehrali
Emmamehrali,
Du är SÅ sjukt snygg!!!! KRAM <3
nouw.com/emmamehrali
megkaup
megkaup,
Wawawiwa!! 😘
nouw.com/megkaup
Desireekujala
Desireekujala,
Hur snygg är inte du då!! Wow säger jag bara <3
nouw.com/desireekujala

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin