Strandvägen 1 och lägenhetskontrakt

Efter gårdagens ångest-inlägg tänker jag att vi istället tar och fokuserar på dom bitarna som var helt fantastiska. För det var verkligen vissa stunder. Framför allt det som var helgens stora och inplanerade höjdpunkt, nämligen uteserverings-premiären.

Elin fick ett infall för ett par veckor sen (?) och bokade ett bord åt oss på Strandvägen 1. Från den dagen har det varit en väderprognos med omväxlande rusk, regn, vind och allmänt grått och tråkigt. Men tro det eller ej - när jag slog upp ögonen på morgonen så sken solen.

Så efter att ha startat dagen med en löptur hämtade jag ett par paket, städade badrummet (so needed), tog en långdusch, gjorde mig i ordning och åkte sen in till stan. Och hörni, livet är igång igen! Som jag saknat dessa stunder med dessa tjejer! Förra sommaren var verkligen bland de bästa bara för att vi träffades upp efter jobbet, tog ett glas i solen och bara njöt till tusen. Och det ska jag göra i år igen!

Under söndagen skulle jag egentligen på ett möte (jobb), men det blev inställt. Så jag började dagen med en långpromenad följt av att:

- vika och lägga in tvätten
- sopa hela golvet
- bära upp saker på vinden
- sortera i skafferiet
- koka kaffe, dra på mig mjukiskläder och krypa upp i soffan

Rätt så direkt efter det ringer jobbtelefonen och det slutar i att jag bokar in en privatvisning av Furusundsgatan 2. Fyra timmar senare sitter vi (jag, säljaren och köparen) och skriver kontrakt. Helt klart ett bättre avslut på helgen om jag får säja det själv.

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin