Stockholms bästa tandvård

I samarbete med Distriktstandvården

Fun fact: Jag har aldrig haft hål i någon tand. Tvärtom har jag alltid fått höra att jag har haft riktigt fina tänder. Okej, bortsett från lite snedbett och vridna tänder som resulterade i diverse tandställningar. Men annars så - aldrig några problem. Det har gjort att jag liksom har glömt bort dom lite nu när man inte längre får hem bokade tider i brevlådan (så som man fick när man var liten). Men det är ju verkligen så otroligt viktigt! Vi har bara ett set med tänder (efter mjölktänderna då) och dom ska vi ha hela våra liv.

Så i förra veckan tog jag mig faktiskt i kragen och besökte Distriktstandvården. Jag ska erkänna att sen jag flyttade upp till Stockholm så har jag haft jättesvårt med att veta var man ska vända sig. Vilka ställen är bra liksom? För er som är i samma situation och undrar var ni ska gå - här har ni svaret!

Jag har, från botten av mitt hjärta, aldrig fått ett sånt bra bemötande när jag besökt en tandläkare. (Ja, det här är ett samarbete, men vartenda ord jag säger är 110% sanning). Innan har jag upplevt att det varit lite in-titta-ut-nästa, men Ahlam mötte mig med ett stort leende och sen var det typ lika bra kundservice som på ett 5-stjärnigt hotell, haha! Nej, men på riktigt - så bra!

Efter en undersökning, röntgenbilder och borttagning av lite tandsten gjorde vi något jag har varit sugen på att göra så länge men inte vågat. Jag *trumvirvel* blekte mina tänder. Och det blev så bra!

Som sagt har jag velat göra det länge, men med tanke på att vi bara har ett set med tänder hade jag aldrig vågat hemmableka med tanke på skaderisken. Men att göra det tillsammans med någon som är utbildad och verkligen kan sin sak - då hamnar vi i ett helt annat läge.

Så vi körde en klinisk ZOOM-blekning med whitespeed-lampa. 4x15 minuter senare var jag klar att gå där ifrån med ett helt nytt leende. Om jag är nöjd? Ni ser ju själva!

Som ni förstår så kan jag VERKLIGEN REKOMMENDERA dom! Vilket känns riktigt bra att kunna säga, för nu vet jag precis var jag ska vända mig om min visdomstand börjar bråka en massa igen (självklart började jag känna av den dagen efter att jag var där, haha).

Och något utav det jag gillar absolut mest är att:
1. det finns hela 27 kliniker att besöka. Alltså behöver man inte ens bo i Stockholm för att hitta dom.
2. man kan komma åt all information på Mina sidor. Boka om tid, justera kontaktuppgifter, till och med se sina röntgenbilder (med möjlighet att dela dom på fb, haha). Ja, det är mina tänder ni ser ovan. Och,
3. dom har ett bjud in dina vänner-program. Genom att dela sin personliga kod (som finns på Mina sidor) får både man själv och kompisen 150 kronor att använda på valfri behandling.
Så uppger ni koden 5602867 får ni hela 150 kronor rabatt oavsett om ni ska göra en rutinkoll, dra ut en visdomstand eller bleka tänderna. Hur bra?

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Jäääklar vilken välgenomförd tandblekning, resultatet blev ju så bra!
nouw.com/johannagrahn
elinormarias
elinormarias,
Wow vad fint det blev! Jag har också varit sugen på att bleka mina tänder men inte heller vågat hemma pga rädslan över att något ska gå fel. 150kr i rabatt lät ju inte heller helt fel!
nouw.com/elinormarias
artibus
artibus,
Wow vad fint det blev!!! Jag har också alltid velat bleka tänder men törs inte hålla på hemma.. Tänkte säga att det kanske är värt att åka till Stockholm för detta, men 27 kliniker?! Ska genast kolla upp det!😍
nouw.com/artibus
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men jisses vilket resultat, så fint det blev alltså!! Förstår verkligen att det är något att rekommendera, för som sagt - wow! Sugen man böev :> KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh vilket superbra inlägg och viktigt framförallt! Det där blev ju verkligen skillnad, wow! Har länge funderat på att bleka mina tänder men aldrig vågat, rädd att något ska gå fel. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
feliciah
feliciah,
Wow vilket resultat 😍 Och vad peppad man blev att göra det själv!
nouw.com/feliciah
linndossing
linndossing,
Men hur sugen blev man inte på att bleka tänderna nu då? Har som dig alltid varit rädd att göra det hemma, men detta känns ju verkligen pålitligt! Kram
nouw.com/linndossing
Hej Matilda! Det blev ju hur bra som helst! 😃 Tack för besöket och för ett mycket trevligt inlägg om din upplevelse på kliniken i Solna. Vi blir väldigt glada! Ska skicka vidare detta till Ahlam också. Varmt välkommen tillbaka!
www.distriktstandvarden.se
Carolina,
Vad härligt inlägg! Ja, tänderna är väldigt viktiga att se över och bra att besöka en tandläkare man är nöjd med. Härligt att du äntligen fått testa på tandblekning 😃
knaset.com
happyM
happyM,
Åh wow, hade lätt kunnat göra detta jag med!! Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin