Stockholms bästa fika?

Innehåller affiliate-länkar

Kavaj HÄR // Tröja HÄR // Diadem HÄR // Örhängen HÄR

Nämen vänta lite nu! Jag har alltså jullov?? Okej, kind of. Vi börjar nämligen med tenta den 7e Januari, så det kommer bli en massa plugg. But still - jag har lov! Och vet ni vad som är ännu sjukare? Jag har en enda, ynka dag kvar innan jag lämnar Stockholm i 3 veckor. Det är verkligen sååå lång tid. Men så sjukt behövligt.

Idag har jag fortsatt att må dåligt. Istället för att vakna till snön som låg så fint på marken när jag somnade, så möttes jag utav spöregn och blåst när jag klev utanför dörren. Det satte liksom den energilösheten jag gått runt med resten av dagen.

Tack och lov gick ändå redovisningen helt okej och jag är äntligen klar. Woop woop woop! Det gick vi i PM-gruppen (aka taco-mys-crewet) ut och firade med en riktigt mysig julfika. Vi hamnade på ett fik som jag aldrig sett förut, trots att det ligger typ 50 meter ifrån KTH. Bullar & Bröd heter det - och alltså WOW!

PSSST! Glöm inte att idag är sista dagen att vara med och tävla om vinster från iDeal of Sweden för hela 1200 kronor! Klicka in HÄR om du inte redan har gjort det!!

Har ni, liksom jag, helt och hållet missat det så är det ett STORT tips! Stället är för det första sjukt mysigt. Lite industri-känsla på det. För det andra var det riktigt gott! Jag säger bara pepparkaks-brownie med vaniljkräm och lingon. Mm, mm, mmm! Utöver det säger jag fri påtår på bryggkaffet. Kan det bli bättre?
Jo, för att för det tredje är priserna sjukt bra. Gissa vad min (visserligen lilla) bakelse! Hos andra hade den ju typ kostat 40 kronor

Jag typ 50% av tiden ↑, hihi

... men där kostade den 15 (!) kronor. Hur bra?? Jag är då rätt så säker på att jag har hittat mitt nya favocafé. Och utifrån att ha kikat runt lite insta så kan jag definitivt säga att varken frulle eller lunch ser lååångt ifrån fel ut. Eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

elinormarias
elinormarias,
Men alltså WOW? Vilket mysigt kafé! Dit måste jag åka och ta en fika på, och shit vad billigt! Och hur fin är inte du då!?<3
nouw.com/elinormarias
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Åhhh vart ligger det!!<33
nouw.com/mayamolanderz
Linnealiebig
Linnealiebig,
Yummie yummie 😍
nouw.com/linnealiebig
AlvaPoletti
AlvaPoletti,
Måste testa!!😍
nouw.com/alvapoletti
tildablanksvard
tildablanksvard,
Man måste ju testa det!
nouw.com/tildablanksvard
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Helsingborgs bästa fik är Sweet house cafè 😃
nouw.com/jenniferofhbg
BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Oj va najs det har jag aldrig sett heller .... får ta mig dit nån dag!
nouw.com/blog_of_foodcraft
evelinarou
evelinarou,
Vad mysigt!! 😍
nouw.com/evelinarou

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin