Stockholm - I'm back!

Lördag? Nej nej nej. Jag har typ Måndag. Jag känner bara: Stockholm - I’m back!! Vilken j*kla powerdag alltså! Och dessutom har jag fångat den på bild, så häng på väl =)

Hela förmiddagen gick åt till att resa. Eller förmiddag, först strax innan 2 klev jag in genom dörren till min älskade lilla lägga. Det sköna var dock att jag fick mer gjort på båten än jag någonsin fått tidigare. Hela båtresan satt jag klistrad vid tangentbordet och lyckades checka av både det ena och det andra.

I väntan på bussen på Odenplan passade jag på att kika på lite färska blommor. Som världens absolut finaste Mamma (vilket hon är) så skickade hon med mig lite pengar för att köpa blommor, något extra gott att äta eller något annat som skulle få mig att känna mig extra välkommen hem. Hur fint??

Det första jag dock möttes utav när jag klev in var ett lätt kaos, men det kunde inte få mig på dåligt humör. Istället fixade jag lite lunch samtidigt som jag rörde ihop en batch med hemgjord granola (vem är jag ens??).

Efter det gjorde jag något har typ aldrig gjort förut - jag packade upp hela min resväska. I vanliga fall är jag en sån som bor i den i cirka 2 veckor efter att jag kommer hem. Men inte den här gången. Ser ni förresten hur tillfredsställande det var att få allt på sin plats?? Efter det lyckades jag dessutom fota ett samarbete och förbereda ett helt annat.

Egentligen tänkte jag ta vilodag idag och mina naglar, men för att få ihop min dag bättre imorgon bestämde jag fick för att tänka om och dra ut på en snabb löptur. Första tanken var att springa min vanliga, väldigt oinspirerande runda, vilket jag också började med. Men så tog jag spontant höger istället för vänster, och sen över en väg och plötsligt var jag ute på Djurgården. Jag visste inte ens att jag kunde springa dit härifrån, haha! Men alltså wow vilken härlig tur. Vädret var sådär perfekt, folk var ute och glada och jag kom tillbaka med mer energi än jag hade innan. Så underbart!!

En dusch, en ansiktsmask, en trip till förrådet och ett blogginlägg senare ska jag nu till ICA för att fylla på min heeeelt tomma kyl och dessutom komma på något att äta till middag. Har ni några förslag? =)

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Förstår att det måste vara skönt att vara tillbaka!! 😃 Hoppas du får en toppenhelg! <3 KRAM!
nouw.com/charlottahagg
evelinarou
evelinarou,
Välkommen tillbaka finis! <3
nouw.com/evelinarou
Linnealiebig
Linnealiebig,
Välkommen tillbaka 🤩
nouw.com/linnealiebig
Theresendresen
Theresendresen,
😍😍👏🏼
nouw.com/theresendresen
englabjork
englabjork,
Låter som en jättehärlig dag! Så skönt att vara produktiv och få mycket gjort. Kram på dig finis!<3
nouw.com/englabjork
carroat
carroat,
Vilken härlig hemkomst och så gullig mamma du har! 😍
nouw.com/carroat
happyM
happyM,
Åh så underbart och så himla fint av din mamma, en sån sak som blommor kan verkligen göra otroligt stor skillnad i hemmet ❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men vilken härlig och produktiv dag!
nouw.com/tildablanksvard
Marie,
Välkomen tillbaka
sweetwordsbymirre.com
artibus
artibus,
Skönt att vara tillbaka, man är bra sugen på att besöka Stockholm ibland. Mitt bästa middagstips är min heta morot och majssoppa, har recept på bloggen. Så fort världen mår bättre så ska man nog ta sig en sväng till Stockholm <3
nouw.com/artibus

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin