Still alive?

Good morning guys!

I'm back. Still alive. Typ i alla fall.
Det har varit tyst här inne i ett par dagar nu och det beror kort och gott på jobbet. Den här veckan har (än en gång) varit väldigt lång. I onsdags hade jag visningar till efter åtta (som sen skulle efterbehandlas) och i torsdags lämnade jag kontoret precis innan midnatt. Ja, ni kan ju förstå hur trött jag var när larmet ringde igår... Vi kan nog alla konstatera att jag 1. behöver helg, och 2. behöver lite semester. Det är minst sagt dags <-- tur att det bara är ett par dagars arbete kvar då!

Bilder från när han köpte den

Meeeen, veckan har resulterat i 2 kontrakt (vilket också är anledningen till den sena torsdagen). Båda lägenheterna ligger i min favoritförening.

Den första lägenheten har adressen 104E.
Säljaren där hade köpt lägenheten för bara 2 månader sedan. Men pga privata skäl kände han att han behövde lämna Stockholm. I februari var marknaden på topp och sedan dess har den blivit mer orolig. Han var sjukt rädd för att gå back. Jag träffade honom i måndags eftermiddags, uppdraget fick jag sent på kvällen, på onsdagen la jag ut den på våran hemsida och i torsdags kväll hade jag en privatvisning för tre sällskap. Helt ärligt - jag hade inga förväntningar. Klipp till att vi vid klockan 8 satt och skrev kontrakt på samma nivå som han köpte den på. Hör ni hur fantastiskt? Är så glad för hans skull!

Den andra lägenheten har adressen 104D.
Den hade vi ute på Hemnet med öppen visning i onsdags. 19 sällskap på plats och 2 budgivare fram till 19:30. Klipp till att jag skickade ut sms om att jag skulle in i kontrakt och att vi skulle pausa budgivningen vid 21. Så fort det går ut ringer den ena budgivaren och villkorar sina bud med att skriva ikväll varpå den andra budgivaren gör detsamma. Så samtidigt som jag ska försöka vara närvarande och skriva kontraktet på 104E var det bara att börja kontakta alla andra och säga att jag måste få ett besked från er nu. Plötsligt hade jag 4 budgivare, bud som rasslade in (samtliga villkorade med att skriva samma kväll) och bara en väntan på vem som skulle vinna. 22:40 blev det sen kontrakt.

Woop woop!

Gillar